Mitsubishi ASX

phev first edition 117kW aut

Fiscale nieuwwaarde: vanaf € 40.500
Indicatie bijtelling: 22%
Bereken je leaseprijs
Indicatieprijs p.m.
Bel ons
Stel je auto samen

Nieuwe auto leasen? Stel zelf je zakelijke lease auto samen. Kies het gewenste merk, model en opties en vraag vrijblijvend een offerte voor jouw ideale auto aan.

Lakken
€ 0,-
€ 800,-
€ 600,-
€ 600,-
€ 600,-
€ 600,-
€ 800,-
Infotainment
€ 175,-

Voor draadloos opladen van de smartphone. De oplader is mooi weggewerkt in het opbergvak van de middenconsole

Code: G14
Interieur
€ 169,-

2 st. voorportieren, voorzien van ASX-logo. Verlichting via batterij met sensor

Code: G13
Exterieur
€ 267,-

Dakdragerset Aero voor de ASX met roofrails. Afsluitbaar, fraai uitgevoerd in duurzaam aluminium

Code: G15
€ 1.544,-

Semi automatisch, ingeklapt volledig uit het zicht, een- voudig met schakelaar in de kofferruimte te bedienen, met een druk op de knop in- en uit te klappen en is daardoor in enkele seconden klaar voor gebruik, inclusief 13-polige kabelset DIN

Code: G16
Overige accessoires
€ 395,-

Instaplijsten rvs verlicht, Qi-lader voor draadloos opladen van de smartphone en kofferruimtebeschermer, hard kunststof

Code: G17
Overige opties
€ 0,-
Bereken je bijtelling

Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze berekening is een inschatting en is op basis van de ingevoerde gegevens. Rebel Lease aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekening en de uitkomst daarvan. Ook niet voor de gevolgen van de beslissingen, die worden genomen op basis van de getoonde resultaten. Voor gericht advies of exacte berekeningen kan het beste contact worden opgenomen met de werkgever of adviseur.

Bijtelling indicatie p.m.

De prijsopbouw van deze aanbieding is gebaseerd op operationele lease. De getoonde leaseprijs omvat reparatie, onderhoud, banden, verzekering en inzittendenverzekering, met uitzondering van winterbanden en vervangend vervoer.

Het standaard eigen risico bedraagt € 200,- voor personenauto’s en € 250,- voor bedrijfswagens. Voor een volledig overzicht van de kosten inclusief deze componenten kan Rebel Lease een gedetailleerde berekening voor je maken.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief brandstof en BTW.

Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en afhankelijk van kredietacceptatie. Houd er rekening mee dat de consumentenprijs van de auto, opties/accessoires en de vermelde CO2-uitstoot kunnen veranderen.

Voor voertuigen boven de € 75.000,- inclusief BTW, BPM, opties en accessoires, vereist Rebel Lease verplicht een alarmsysteem klasse 5. Het alarm en abonnementskosten zijn niet in de getoonde prijs meegenomen.