{{content}} ×

Occasion Lease

Direct iemand aan de lijn? We staan je graag te woord via 088 - 99 60 101

Home

Bekijk hieronder onze wisselende voorraad occasions

Bekijk onze voorraad, en zie welke auto's binnen nu en twee weken beschikbaar zijn. Alle voorraad auto's zijn inzetbaar voor alle looptijden en kilometrages.
Vraag vrijblijvend jouw offerte op maat aan!

Gevonden auto's: 13 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 13 {{numberOfResults}}

Snel beschikbaar
Snel beschikbaar

Snel beschikbaar

Weergegeven modellen zijn binnen nu en 2 weken beschikbaar

Alle looptijden
Alle looptijden

Alle looptijden

Vraag jouw offerte op maat aan, op basis van alle looptijden

Wagenpark uitbreiden
Wagenpark uitbreiden

Wagenpark uitbreiden

Breidt gemakkelijk en snel je zakelijke wagenpark uit. Voor even, of voor een langere periode

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel je vraag aan je persoonlijke accountmanager

Wat is occasion lease?


Voordat we dieper ingaan op de voordelen van occasion lease, is het van essentieel belang om een volledig begrip te hebben van wat deze term precies inhoudt. Occasion lease betreft het leasen van een tweedehands auto. In plaats van te investeren in een gloednieuw voertuig, kies je voor een auto die al enige ervaring op de weg heeft. Dit concept brengt een scala aan voordelen met zich mee, die we hieronder in detail zullen bespreken.

De financiële voordelen van occasion lease

 

  • Lagere maandelijkse kosten: Een van de meest overtuigende voordelen van occasion lease is de aanzienlijke kostenbesparing die het met zich meebrengt. Omdat de auto al eerder is gebruikt, zijn de afschrijvingskosten beduidend lager, wat resulteert in aantrekkelijkere maandelijkse leasebedragen.
  • Fiscale voordelen: Voor zakelijke rijders zijn er aanzienlijke fiscale voordelen verbonden aan occasion lease. Een lagere bijtelling, vooral bij elektrische occasions, kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de belastingen.

Praktische voordelen van occasion lease

 

  • Snel beschikbaar: Een van de grootste voordelen van occasion lease is de snelle beschikbaarheid. Bij aanbieders zoals Rebel Lease kun je binnen enkele dagen al in je nieuwe auto rijden.
  • Flexibiliteit: Occasion lease biedt vaak meer flexibiliteit in contractduur en voorwaarden. Of je nu een kortlopend of langlopend contract wilt, de keuze is aan jou.
  • Rijker uitgeruste auto's: Met occasion lease kun je vaak meer 'auto' krijgen voor hetzelfde budget. Dit betekent dat je een auto kunt leasen die rijker is uitgerust dan een nieuw model. Dit zal jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

Duurzame voordelen van occasion lease


Occasion lease is niet alleen goed voor uw financiën, maar ook voor onze planeet. Het bevordert duurzaamheid op verschillende manieren:
 

  • Langere levensduur: Een tweedehands auto krijgt een tweede leven. Minder vraag naar nieuwe auto's betekent minder grondstoffen en energie voor productie, wat bijdraagt aan een verminderde belasting van het milieu.
  • Circulaire economie: Met occasion lease denken we in cirkels, niet in rechte lijnen. Een auto wordt niet zomaar weggegooid, maar krijgt een nieuw leven, waardoor afval wordt verminderd en hulpbronnen worden gespaard.
  • Minder afval: Elke auto die opnieuw de weg op gaat, betekent minder afval en minder schadelijke stoffen die in het milieu terechtkomen, waardoor de ecologische voetafdruk wordt verkleind.
  • CO2-voetafdruk: Het leasen van een tweedehands auto kan soms zelfs resulteren in een kleinere CO2-voetafdruk dan het leasen van een nieuwe auto. Dit is vooral het geval wanneer je rekening houdt met de emissies die worden gegenereerd tijdens de productie van nieuwe auto’s.
  • Slim kiezen: Met occasion lease laat je zien dat je bewust kiest. Het is een slimme keuze die niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Zo draag je bij aan een duurzame toekomst.

Kortom, occasion lease is niet alleen goed voor je budget, maar ook voor onze aarde. Het is een win-win. Wie wil dat nou niet?


Waarom kiezen voor occasion lease? Dit zijn de voordelen


Snel kunnen rijden, een scherpe prijs en een rijker uitgeruste auto maakt het leasen van een occasion interessant. Maar dat niet alleen. Wanneer je kiest voor een tweedehands auto profiteer je ook van de eventuele fiscale voordelen dankzij een lagere bijtelling (dit is het geval wanneer je ervoor kiest om een elektrische occasion te leasen). Ook een lagere fiscale waarde is voor veel automobilisten mooi meegenomen. Ben je een ondernemer? Dan kun je ook nog kiezen voor een flexibel leasecontract, jij bepaalt hierbij de contractperiode.

Dus wil jij graag een auto leasen? Maar maak je jezelf zorgen over de maandelijkse hoge kosten? Dan is het leasen van een occasion absoluut iets voor jou!

Hoe werkt een occasion leasen?

Bij Rebel Lease is het proces van occasion lease gemakkelijk:

Stap 1:

Selecteer je gewenste model uit de beschikbare voorraad. Voor al deze modellen geldt dat je kunt profiteren van de voordelen van occasion leasen.

Stap 2:

Vraag een offerte aan. Rebel Lease zal een op maat gemaakte offerte voor je opstellen. We houden hierbij rekening met jouw specifieke wensen en behoeften. 

Stap 3:

Na goedkeuring van de offerte, onderteken je het leasecontract. In dit occasionleasecontract worden alle voordelen van occasion lease duidelijk beschreven. 

Stap 4:

Haal je auto op of laat hem bezorgen. Met alle papieren geregeld door Rebel Lease, is het enige wat je hoeft te doen instappen en wegrijden. Daarna kun jij genieten van de voordelen van occasion leasen.

Welke modellen zijn er beschikbaar voor occasion lease?


Bij Rebel Lease hebben we een ruim assortiment aan occasion lease modellen die perfect aansluiten op jouw wensen. Of je nu valt voor de stijlvolle Mercedes-Benz, de krachtige BMW, of andere populaire automerken, wij hebben een brede selectie waaruit je kunt kiezen. Hier zijn enkele van onze favorieten, en je kunt verder klikken om meer te ontdekken over specifieke merken: 

Mercedes-Benz Occasion Lease: Pure luxe en stijl, klaar om te rijden.

BMW Occasion Lease: Kracht en rijplezier in één pakket.

En dat is nog maar het begin. We hebben nog veel meer hoogwaardige automerken in ons aanbod. Wil je meer weten over onze beschikbare automodellen? Neem gewoon contact met ons op.

Waarom kiezen voor Rebel Lease?


Rebel Lease is jouw toonaangevende partner in zakelijke mobiliteit, gespecialiseerd in het aanbieden van voordelige zakelijke leasecontracten. Of je nu slechts één bestelbusje nodig hebt of volledige ondersteuning wenst bij het beheer van je wagenpark, wij zijn er om je te helpen. Het beste van alles? We laten je profiteren van de uitzonderlijke voordelen van occasion lease.

Ben je nieuwsgierig naar de voordelen die Rebel Lease specifiek voor jouw bedrijf kan bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Op zoek naar een andere leasevorm?

Bij full operational lease neemt Rebel Lease alle kosten en risico’s uit handen! Alle kosten die gemaakt gaan worden, worden genoemd in het leasecontract. Als klant betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto.

Wij als Rebel Lease zijn vervolgens verantwoordelijk voor alle onderstaande kosten die je met de leaseauto maakt.

>> Zelf samenstellen

>> Uit de voorraad kiezen

Weet je nog niet hoelang je de auto precies nodig hebt of wil je de flexibiliteit hebben? Begrijpelijk! Je sluit bij ons een lease contract op jouw gewenste langere looptijd met de daarbij behorende prijsstelling. Vooraf en op het contract geven wij jouw duidelijkheid waar je aan toe bent wanneer je de auto eerder inlevert door middel van een break optie.

Flex Lease is dé ideale leasevorm voor medewerkers die werken op projectbasis of op basis van een contract voor bepaalde tijd.

Heb je tijdelijk personeel of moet jouw wagenpark zich op een grillige markt kunnen aanpassen? Short Lease beweegt gewoon met je situatie mee. Je kunt na een maand elke dag opzeggen en de auto zonder kosten inleveren.

Maar ja, je wilt ook de juiste auto rijden, precies passend bij jouw wensen. Geen probleem! We hebben nét zoveel aandacht voor modellen, kleuren, navigatie, uitvoering en bijtelling als wanneer je voor langere tijd leaset.

Leasevormen | Rebel Lease

Op zoek naar heel wat anders? Bel gerust rechtstreeks via 088 99 60 101 of stel hieronder je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, hierdoor gelden de Privacy Statement en Servicevoorwaarden van Google