Flexibel leasen bij Rebel Lease

Shortlease

Shortlease: vrijheid op wielen 

Vastzitten aan een onnodig lang contract, dat wil niemand. Dus heb je tijdelijk personeel of moet jouw wagenpark zich aan een grillige markt kunnen aanpassen? Short Lease beweegt gewoon met je situatie mee. Het shortlease-contract is na één maand dagelijks direct opzegbaar, zonder extra kosten bij het inleveren van de auto. 

Daarbij wil je natuurlijk in de auto rijden die helemaal bij jouw wensen past. Geen probleem! Ook bij Short Lease bieden we dezelfde zorg en aandacht voor de keuze van modellen, kleuren, navigatiesystemen, uitvoeringen en bijtelling als bij een full operational lease.

Hoe werkt Short Lease?

Shortlease is dé oplossing als je flexibel wilt blijven. Je leaset een auto voor een korte periode, met de vrijheid om op elk moment aanpassingen te maken. Geen jarenlang leasecontract en je kunt elke maand beslissen of je je contract wilt opzeggen of verlengen. Dit maakt shortlease ideaal voor als je behoefte hebt aan flexibiliteit, zoals bij tijdelijke uitbreiding van je personeel of als je moet inspelen op een snel veranderende markt. Kies je voor zakelijke shortlease, dan geniet je van de ultieme vrijheid op wielen.

Ben je op zoek naar privé shortlease? Onze collega's van Supershortlease zijn daar in gespecialiseerd en helpen je graag verder. 

Shortlease auto's voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar de perfecte auto voor elke gelegenheid? Of je nu tijdelijk vervangend vervoer nodig hebt of een hippe stadsauto wilt voor een weekendje weg, Rebel Lease biedt je de oplossing met flexibele shortlease-contracten. Kies de shortlease auto die bij jou past. Of je nu een compacte elektrische auto wilt of een grotere auto voor langere ritten; wij hebben het allemaal. En het beste van alles is dat je op elk moment kunt opzeggen zonder onnodig hoge kosten. Zo bieden we jou de flexibiliteit die je zoekt!

Bij Rebel Lease staat jouw tevredenheid voorop. We zorgen ervoor dat je de auto krijgt die perfect bij je past, inclusief alle gewenste voorzieningen zoals navigatie, airco, stoelverwarming en zelfs de kleur van jouw keuze. Kies voor shortlease bij Rebel Lease en ervaar de vrijheid en flexibiliteit die je
wilt.

Voor wie is shortlease ideaal?

Shortlease is perfect voor iedereen die flexibel wil blijven. Als je bijvoorbeeld een startende ondernemer bent en niet vast wil zitten aan lange leasecontracten, een bedrijf hebt met seizoensgebonden behoeften of gewoon voor een korte periode een betrouwbare auto zoekt.

Met een shortlease-overeenkomst kun je gemakkelijk een auto leasen en deze weer inleveren wanneer jij dat wilt.
Ideaal als je niet precies weet hoe lang je een auto nodig hebt. Met een auto shortleasen zit je immers niet vast aan de lange verplichtingen van een gewone lease. Heb je dus een tijdelijke mobiliteitsbehoefte, dan biedt shortlease de perfecte balans tussen gemak en vrijheid.

Kies voor flexibiliteit met een shortlease-contract

Met een shortlease-contract bij Rebel Lease geniet je van de vrijheid om in een auto te rijden, zonder vast te zitten aan een langdurig leasecontract. Zoek je op korte termijn een auto voor zakelijk vervoer? Of heb je een flexibele optie nodig voor een lange vakantie? Wij hebben altijd een passende oplossing voor je.

Sluit bij ons een leasecontract af en geniet direct van de vrijheid om op elk gewenst moment op te zeggen en je auto weer in te leveren.
Met een ruime keuze uit verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen heb je én veel vrijheid en flexibiliteit, én de zekerheid van een schitterende auto op maat.

Keuze uit meer dan twintig shortlease merken

Bij Rebel Lease hebben we een breed scala aan auto's van topmerken om te shortleasen. Of je nu valt voor het comfort van een BMW, de stijlvolle uitstraling van een Mercedes-Benz of de praktische functionaliteiten van een Volkswagen, bij ons vind je het allemaal! Bovendien kun je jouw perfecte zakelijke (short)lease helemaal zelf samenstellen. Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte short leaseauto? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag op weg bij het vinden van de auto die bij al jouw wensen aansluit.

De voordelen van shortlease op een rij

Ontdek waarom onze shortlease aanbiedingen de ideale keuze zijn ten opzichte van langdurige leasecontracten of full operational lease. We zetten de unieke voordelen van shortlease voor je op een rij:

Maximale flexibiliteit: een shortlease contract is dagelijks opzegbaar. Je bent dus niet gebonden aan een langdurig leasecontract en de bijbehorende langdurige verplichtingen. Zo kun je eenvoudig inspelen op de veranderende behoeften van je bedrijf.

Geen onverwachte kosten: shortlease biedt een transparante kostenstructuur tegen een goede prijs, in tegenstelling tot langlopende leasecontracten, waarbij je vaak vastzit aan strenge voorwaarden en mogelijke extra kosten bij vroegtijdige beëindiging.

Vervangend vervoer bij pech onderweg:
heb je pech onderweg, dan kunnen wij altijd zorgen voor vervangend vervoer. Zo zit je nooit zonder auto. En als je voor je werk van je auto afhankelijk bent, dan is dat een geruststellende gedachte.

Keuze uit een uitgebreid aanbod: onze shortlease auto's komen in een breed scala van modellen en merken. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een comfortabele sedan voor zakelijke doeleinden of een zuinige elektrische auto, bij ons vind je het ideale voertuig voor elke gelegenheid.

Ideaal voor tijdelijke behoeften: shortlease is perfect voor tijdelijke behoeften, zoals projectwerk, het inwerken van nieuw personeel of een proefperiode voor het uiteindelijk kiezen van een nieuw model auto. Je kunt je auto wisselen naar gelang de veranderende eisen, zonder de last van langlopende verplichtingen.

Start met jouw shortlease aanvraag

Bij een goed shortleasecontract hoort natuurlijk ook een goede service. Ben je dus op zoek naar een shortlease auto die perfect aansluit bij al jouw wensen? Zoek niet verder! Wij bieden je namelijk de meest flexibele oplossing ooit.

Ontdek ons uitgebreide aanbod van meer dan 20 toonaangevende merken. Of
je nu een sportieve stadsauto wilt, een ruime SUV of een zuinige elektrische auto, we hebben het allemaal! Met onze flexibele contracten en de mogelijkheid om dagelijks op te zeggen, ben je verzekerd van maximale vrijheid én zit je niet vast aan een jarenlang leasecontract.

Interesse in de vrijheid en flexibiliteit van een shortlease auto?

Neem vandaag nog contact met ons op of vul het formulier in. Een shortlease auto is snel geregeld! Ontdek wat Rebel Lease voor jou kan betekenen!