{{content}} ×

Fietslease

Fietslease aanbieden aan je personeel zonder extra kosten? We vertellen je er graag meer over!


Direct iemand aan de lijn? We staan je graag te woord via 088 - 99 60 101

Vrij van de WKR
Vrij van verborgen kosten
✓ V
rij van administratie
Vrije keuze fiets

Rebel Fietslease via Hellorider

Een fiets van de zaak is niet iets nieuws. Toch is het momenteel populairder dan ooit om een fiets te leasen. Tegenwoordig doet iedereen zijn best om CO2 uitstoot tegen te gaan. Hiervoor is op de fiets naar het werk gaan een goede oplossing. Wie wil er nou niet, wanneer het kan, lekker naar het werk toe fietsen?

Als werkgever scoor je natuurlijk ook punten wanneer je je personeel op een flitsende fiets naar het werk laat komen. Ook scheelt het fietsen naar het werk enorm veel parkeerruimte. Fietsen zijn uiteraard veel makkelijker te parkeren in de drukke stad dan een auto. Bovendien is het ook nog eens erg gezond en vele male voordeliger dan het leasen van een auto. Een win-win situatie dus.

Fietslease is er voor iedereen

Fietslease voor werknemers

Sinds 2020 mogen we 'Hello' zeggen tegen het nieuwe fietsplan, dat eenvoudig en zeer aantrekkelijk voor werknemers is.

Wist jij al dat.. 

je een leasefiets ook privé mag gebruiken?
fietslease tot 40% voordeel oplevert ten opzichte van het kopen van een fiets?
je elk type fiets kan leasen, van bakfiets tot racefiets?

Image Text

Start met leasen in twee stappen

Meld je werkgever aan

Klik dan hier om het leasepakket voor je werkgever te downloaden en stuur het door naar je werkgever. Je werkgever meldt zich aan!

Kies je fiets

Kies je fiets uit bij één van de aangesloten dealers of kies de fiets volledig online uit.

Een fiets leasen is voor zowel de werkgever als de werknemer interessant. Rebel Lease is in staat om voor iedere werkgever een passend fietsplan in te richten. Alvast een inschatting krijgen wat de kosten ongeveer zullen zijn? Bereken het hiernaast!

Deze calculator is gebaseerd op de laatst gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financiën. Als basis wordt het inkomstenbelastingjaar 2022 gebruikt, Hellorider staat niet in voor toekomstige wijzigingen in het belastingstelsel. Deze berekening is daardoor indicatief en kan in enkele gevallen afwijken van het uiteindelijke te betalen bedrag. Bekijk hier de disclaimer.