{{content}} ×

Fietslease, maar dan vrij van gedoe.

Fietslease aanbieden aan je personeel zonder extra kosten?Vragen? We staan je graag te woord 088 - 99 60 1019,5
Klantenvertellen


  • Vrij van de WKR
  • Vrij van verborgen kosten
  • Vrij van administratie
  • Vrije keuze fiets

Fietslease is er voor iedereen

Fietslease voor werknemers

Sinds 2020 mogen we Hello zeggen tegen het nieuwe fietsplan, dat eenvoudig en zeer aantrekkelijk voor werknemers is. Wist je al dat je een leasefiets ook privé mag gebruiken? Fietslease tot 40% voordeel oplevert ten opzichte van het kopen van een fiets? Je elk type fiets kan leasen, van bakfiets tot racefiets?

Image Text

Start met leasen in twee stappen

Meld je werkgever aan

Klik dan hier om het leasepakket voor je werkgever te downloaden en stuur het door naar je werkgever. Je werkgever meldt zich aan!

Kies je fiets

Kies je fiets uit bij één van de aangesloten dealers of kies de fiets volledig online uit.

Een fiets leasen is voor zowel de werkgever als de werknemer interessant. Rebel Lease is in staat om voor iedere werkgever een passend fietsplan in te richten. Alvast een inschatting krijgen wat de kosten ongeveer zullen zijn? Bereken het hiernaast!

Deze calculator is gebaseerd op de laatst gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financiën. Als basis wordt het inkomstenbelastingjaar 2022 gebruikt, Hellorider staat niet in voor toekomstige wijzigingen in het belastingstelsel. Deze berekening is daardoor indicatief en kan in enkele gevallen afwijken van het uiteindelijke te betalen bedrag. Bekijk hier de disclaimer.