Meer vrijheid in je leasecontract

Flex lease

Flex Lease: auto leasen met tussentijdse uitstapmogelijkheden

Zakelijk leasen is tegenwoordig onmisbaar voor ondernemend Nederland. Het biedt je de mogelijkheid om te ondernemen zonder grote investeringen en geeft je de vrijheid om je bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen op jouw eigen tempo. Als vrijheid voor jou van groot belang is en je de flexibiliteit wilt hebben om je leasecontract aan te passen wanneer het nodig is, dan is Flex Lease iets voor jou!

Met flexibele autolease bij Rebel Lease profiteer je van de voordelige tarieven van een meerjarig contract, terwijl je de flexibiliteit hebt van een kortere looptijd van het leasecontract. Of het nu beter of juist wat minder gaat met je onderneming, met flexibel leasen kun je de lease-overeenkomst verlengen 
per periode van 12 maanden of kosteloos opzeggen. Benieuwd hoe dat precies werkt? We leggen het je graag uit!

Flex Lease is dé oplossing voor flexibel zakelijk leasen

Wil je een zakelijke auto leasen zonder vast te zitten aan een langdurige verplichting? Dan is Flex Lease de ideale oplossing. Je sluit een contract af voor 12, 24, 36 of 48 maanden, met de mogelijkheid tot een break-optie. Elke 12 maanden kun je beslissen of je de auto langer wilt leasen óf juist wilt inleveren. Wil je de leaseovereenkomst na 12 maanden ontbinden? Geen probleem! Je kunt op iedere gewenste werkdag je leaseauto inleveren, zelfs zonder opgaaf van reden. Wel zo relaxt!

Voorkom stilstaande auto's in je wagenpark met Flex Lease! Want een auto leasen met Flex Lease is de ideale leasevorm voor medewerkers die mobiliteit nodig hebben en op projectbasis werken én voor diegenen met een tijdelijk contract.

Voordelen flexibel leasen

Ben je op zoek naar een zakelijke lease-oplossing die flexibiliteit combineert met kosteneffectiviteit? Dan is Flex Lease de ideale keuze voor jouw bedrijf. Met flexibel leasen heb je talloze voordelen die je de vrijheid geven om te ondernemen zonder grote investeringen in nieuwe auto's. Ontdek hieronder waarom steeds meer ondernemers kiezen voor flexibel leasen bij Rebel Lease.

Financiële vrijheid

Met Flex Lease hoef je geen grote investeringen te doen bij het aanschaffen van een auto. In plaats daarvan betaal je een vast maandbedrag, waardoor je je financiën beter kunt plannen en liquide middelen kunt bewaren voor andere bedrijfsdoeleinden.

Flexibiliteit

Met Flex Lease heb je de mogelijkheid om je leasecontract aan te passen aan de behoeften van je bedrijf. Of het nu gaat om een groeispurt of een tijdelijke terugval, je kunt je contract verlengen per periode van 12 maanden of kosteloos opzeggen. Zo is je leaseovereenkomst aan te passen wanneer je wensen veranderen.

Transparantie

Bij Rebel Lease geloven we in transparantie. Daarom weet je met flexibel leasen altijd van tevoren wat de maandelijkse leasetarieven zijn voor verschillende looptijden en heb je de mogelijkheid om de auto na een bepaalde periode weer in te leveren. Besluit je langer te blijven leasen, dan passen we de tarieven aan zodat je altijd profiteert van een eerlijke prijsstelling.

Ruime keuze

Met Flex Lease heb je toegang tot een breed scala aan auto's voor zakelijke lease. Zowel splinternieuwe als lease occasions uit onze voorraad. Of je nu een bestelwagen, een elektrische auto of een stadsauto nodig hebt, we hebben altijd een geschikte optie die past bij jouw mobiliteitsbehoeften.

Uitstekende service

Bij Rebel Lease ondersteunen we je tijdens het hele leaseproces. Met deskundige lease-adviseurs die je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Bovendien kun je bij ons rekenen op een soepele afhandeling van administratieve zaken en een snelle levering van je auto. Zo kun je lekker snel de weg op!

Hoe werkt Flex Lease?

Wat een flexibel leasecontract precies inhoudt? De naam zegt het al: flexibel! Bij een Flex Lease contract weet je vooraf de maandelijkse leasetarieven voor een minimale looptijd van 12, 24, 36 of 48 maanden. Zo heb je duidelijk inzicht in je vaste mobiliteitskosten. Bovendien heb je de mogelijkheid om de auto na een bepaalde periode weer in te leveren.

Stel je voor: je sluit een Flex Lease contract af voor 12 maanden. In het contract staan de maandelijkse tarieven vermeld voor alle andere looptijden, waarbij het maandtarief per 12 maanden lager wordt. Besluit je na de eerste 12 maanden om langer door te blijven leasen, dan verlagen we je maandtarief en krijg je het verschil in maandtarief voor de eerste 12 maanden gecrediteerd. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Omgekeerd geldt ook dat je van tevoren weet welk tarief we in rekening brengen als je de auto eerder inlevert dan bijvoorbeeld na 24 of 36 maanden. Je hoeft geen hoge afkoopsom te betalen, maar er vindt een kleine herberekening van het maandtarief plaats. Met flexibel leasen weet je precies waar je aan toe bent. Nu én in de nabije toekomst.

Flexibel leasen bij Rebel Lease

Flex Lease contracten kun je afsluiten voor zowel splinternieuwe auto's als voor auto's uit onze voorraad. Zelfs voor bestelauto's kun je bij ons terecht. 

Wil je snel de weg op? Bekijk dan ons actuele aanbod. Staat jouw gewenste model of type er niet tussen? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met onze lease-adviseurs, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Wat je mobiliteitswens ook is, we helpen je graag verder met een flexibel leasecontract.

✓ Flexibel zakelijk leasen ✓ Mogelijkheid voor zowel nieuwe auto's als auto's uit voorraad ✓ Kosteloos je contract herzien per periode van 12 maanden ✓ Scherpe maandtarieven ✓ Contract op basis van het door jou gewenste jaarkilometrage

Of je nu een bestelwagen, een elektrische auto of een stadsauto wilt; bij ons vind je altijd een auto die aan je wensen voldoet. Wij zijn alvast flexibel. Ben jij dat straks ook? Laat het ons weten!

Laat je informeren over de mogelijkheden

Klaar om jouw zakelijke mobiliteit naar een hoger niveau te tillen?