{{content}} ×

Flex Lease: meer vrijheid in je contract!

Direct contact met een van onze Rebels?

Bel nu met 088 - 99 60 101

Home

Flexibel leasen met tussentijdse uitstapmogelijkheden

Zakelijk leasen is tegenwoordig onmisbaar voor ondernemend Nederland. Het biedt de mogelijkheid om te ondernemen zonder grote investeringen, en geeft je de vrijheid om je bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen op jouw eigen tempo. Als vrijheid voor jou van groot belang is en je de flexibiliteit wilt hebben om je leasecontract aan te passen wanneer het nodig is, dan is Flex Lease iets voor jou! Met Flex Lease profiteer je van de voordelige tarieven van een meerjarig contract, terwijl je de flexibiliteit hebt van een korter leasecontract. Of het nu beter of juist wat minder gaat met je onderneming, met Flex Lease kun je het leasecontract kosteloos opzeggen of verlengen per periode van 12 maanden. Benieuwd hoe dat precies werkt? We leggen het je graag uit!

Wil je een zakelijke auto leasen zonder vast te zitten aan een langdurige verplichting? Dan is Flex Lease de ideale oplossing voor jou. Je sluit een contract af voor 12, 24, 36 of 48 maanden, met de mogelijkheid tot een break-optie. Elke 12 maanden kun je beslissen of je de auto langer wilt blijven rijden óf juist wilt inleveren. Wil je het contract na 12 maanden ontbinden? Geen probleem! Je kunt op iedere gewenste werkdag je leaseauto inleveren, zelfs zonder opgaaf van reden. Wel zo ontspannen!

Voorkom stilstaande auto's in je wagenpark! Flex Lease is de ideale flexibele leasevorm voor medewerkers die mobiliteit nodig hebben en op projectbasis werken, maar ook voor diegenen met een tijdelijk contract.

Ontdek de voordelen van Flex Lease

Ben je op zoek naar een zakelijke leaseoplossing die flexibiliteit combineert met kosteneffectiviteit? Dan is Flex Lease de ideale keuze voor jouw bedrijf. Met Flex Lease geniet je van talloze voordelen die je de vrijheid geven om te ondernemen zonder grote investeringen. Ontdek hieronder waarom steeds meer ondernemers kiezen voor Flex Lease bij Rebel Lease:

Financiële vrijheid:

Met Flex Lease hoef je geen grote investeringen te doen bij het aanschaffen van een auto. In plaats daarvan betaal je een vast maandtarief, waardoor je jouw financiën beter kunt plannen en liquide middelen kunt behouden voor andere bedrijfsdoeleinden.

Flexibiliteit:

Flex Lease biedt je de mogelijkheid om je leasecontract aan te passen op basis van de behoeften van je bedrijf. Of het nu gaat om een groeispurt of een tijdelijke terugval, je kunt het contract kosteloos opzeggen of verlengen per periode van 12 maanden. Zo ben je altijd in staat om je leaseovereenkomst aan te passen aan de veranderende omstandigheden.

Transparantie:

Bij Rebel Lease geloven we in transparantie. Met Flex Lease weet je van tevoren wat de maandelijkse leasetarieven zijn voor verschillende looptijden, en je hebt de mogelijkheid om de auto na een bepaalde periode weer in te leveren. Bovendien passen we de tarieven aan als je besluit langer door te rijden, zodat je altijd profiteert van een eerlijke prijsstelling.

Ruime keuze:

Met Flex Lease heb je toegang tot een breed scala aan auto's, zowel splinternieuw als uit onze voorraad. Of je nu een bestelwagen, een elektrische auto of een stadsauto nodig hebt, bij Rebel Lease vind je altijd een geschikte optie die past bij jouw mobiliteitsbehoeften.

Uitstekende service:

Bij Rebel Lease staan we klaar om je te ondersteunen gedurende het hele leaseproces. Onze leaseadviseurs zijn deskundig en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bovendien bieden we een soepele afhandeling van administratieve zaken en een snelle levering van de auto, zodat je snel de weg op kunt.

Neem vandaag nog contact op met één van onze Rebels en laat je informeren over de mogelijkheden. Wij staan klaar om jouw zakelijke mobiliteit naar een hoger niveau te tillen.

Hoe werkt Flex Lease?

Wat houdt een flexibel leasecontract precies in? De naam zegt het al: flexibel! Bij het aangaan van een Flex Lease contract ken je de maandelijkse leasetarieven al voor een minimale looptijd van 12, 24, 36 of 48 maanden. Bovendien krijg je de mogelijkheid om de auto na een bepaalde periode weer in te leveren.

Stel je voor: je sluit een Flex Lease contract af voor 12 maanden. In het contract staan de maandelijkse tarieven vermeld voor alle andere looptijden, waarbij het maandtarief per 12 maanden lager wordt. Als je na de eerste 12 maanden besluit om langer door te blijven rijden, verlagen we niet alleen het maandtarief, maar krijg je ook het verschil in maandtarief voor de eerste 12 maanden gecrediteerd. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Omgekeerd geldt ook dat je van tevoren weet welk tarief we in rekening brengen als je de auto eerder inlevert dan bijvoorbeeld na 24 of 36 maanden. Je hoeft geen hoge afkoopsom te betalen, maar er vindt een kleine herberekening van het maandtarief plaats. Met Flex Lease weet je precies waar je aan toe bent, nu en in de nabije toekomst.

Flex Lease bij Rebel Lease

Flex Lease contracten kunnen zowel afgesloten worden voor splinternieuwe auto's als voor auto's uit onze voorraad. Zelfs voor bestelauto's kun je bij ons terecht.

Wil je snel de weg op? Bekijk dan ons actuele aanbod. Staat het gewenste model of type er niet tussen? Vraag dan een offerte aan, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Neem gerust contact op met onze leaseadviseurs. Wat je mobiliteitswens ook is, bij Rebel Lease helpen wij je graag verder met een flexibel leasecontract.

✓  Flexibel zakelijk leasen
✓  Mogelijkheid voor zowel nieuwe auto's als auto's uit voorraad
✓  Kosteloos je contract herzien per periode van 12 maanden
✓  Scherpe maandtarieven
✓  Contract op basis van het door jou gewenste jaarkilometrage

Of je nu een bestelwagen, een elektrische auto of een stadsauto wilt; bij ons vind je altijd een auto die aan je wensen voldoet. Wij zijn alvast flexibel. Ben jij dat straks ook? Laat het ons weten!

Snel rijden? Bekijk onze dagelijks wisselende voorraad auto's

Gevonden auto's: 13 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 13 {{numberOfResults}}

 

WAT PAST BIJ JOU?

Op zoek naar een andere leasevorm?

Bij full operational lease neemt Rebel Lease alle kosten en risico’s uit handen! Alle kosten die gemaakt gaan worden, worden genoemd in het leasecontract. Als klant betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto.

Wij als Rebel Lease zijn vervolgens verantwoordelijk voor alle onderstaande kosten die je met de leaseauto maakt.

>> Zelf samenstellen

>> Uit de voorraad kiezen

Op een tweedehands auto is de afschrijving lager dan op een hagelnieuwe. En dat zie je terug in het tarief voor Occasion Lease. Zo simpel is het! Zeer interessant wanneer je minimaal één jaar wilt leasen, maar niet te hoge kosten wilt maken.

Het gaat hier uitsluitend om jonge occasions. Auto’s die net lekker zijn ingereden! Na een grondige inspectie zijn ze er weer helemaal klaar voor. Zo krijg je als klant de kwalitatieve zekerheid en het comfort van een jonge occasion. Tegen een aantrekkelijk tarief.

Heb je tijdelijk personeel of moet jouw wagenpark zich op een grillige markt kunnen aanpassen? Short Lease beweegt gewoon met je situatie mee. Je kunt na een maand elke dag opzeggen en de auto zonder kosten inleveren.

Maar ja, je wilt ook de juiste auto rijden, precies passend bij jouw wensen. Geen probleem! We hebben nét zoveel aandacht voor modellen, kleuren, navigatie, uitvoering en bijtelling als wanneer je voor langere tijd leaset.

Leasevormen | Rebel Lease

Op zoek naar heel wat anders? Bel gerust rechtstreeks via 088 99 60 101 of stel hieronder je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, hierdoor gelden de Privacy Statement en Servicevoorwaarden van Google