{{content}} ×

AutoLeaseTeam wordt Rebel Lease | Rebel Lease | Rebel Lease

AutoLeaseTeam wordt Rebel Lease!

AutoLeaseTeam wordt Rebel Lease!

Wij laten je graag weten dat AutoLeaseTeam per 1 januari 2024 Rebel Lease wordt! AutoLeaseTeam was al een handelsnaam van Rebel Lease B.V. maar zal nu volledig samen gaan met Rebel Lease.  Door het samenvoegen van onze lease labels, zijn wij er van overtuigd dat wij onze producten en diensten nog sterker en beter kunnen aanbieden! 

Wat verandert er voor AutoLeaseTeam klanten?

AutoLeaseTeam is een handelsnaam van Rebel Lease B.V. De handelsnaam zullen wij vanaf 1 januari 2024 niet meer gebruiken, zodat alle lease activiteiten onder ons dak onder de naam Rebel Lease worden uitgevoerd. Het bekende 'groen' en het AutoLeaseTeam logo worden vervangen door het Rebelse 'rood' en bijbehorende logo en verder verandert er niets. 

De administratie van AutoLeaseTeam verloopt al via Rebel Lease B.V. en hierin hoeven wij dus niets met elkaar te wijzigen. Dat scheelt weer! Maak je gebruik van een brandstofpas? Deze wordt niet vervangen en kun je gewoon blijven gebruiken. 

AutoLeaseTeam wordt Rebel

Uitbreiding sales team Rebel Lease

Gilroy, Thijs en Mikel blijven gewoon je bekende aanspreekpunt.

 

Gilroy | Rebel Lease
Thijs | Rebel Lease
Mikel | Rebel Lease

Vanaf 1 januari 2024 maken zij samen met Suzanne, Shahid, Frank, Erik en Michel, deel uit het van het Rebel Lease sales team. Zij helpen je natuurlijk graag verder! Het hele team leren kennen? Hier vind je alle Rebels.

 

Gebruik i-wise klantenportaal

De online managementinformatie via i-wise, blijft zichtbaar in hetzelfde dashboard. Alleen de locatie om in te loggen wijzigt.

Na 1 januari kun je via Klantenportaal Rebel Lease inloggen.

Gebruik berijders app

Maakte je al gebruik van de AutoLeaseTeam berijders app? De gegevens van de actieve leasecontracten zijn bekend in de Rebel Lease administratie en sluiten naadloos aan op het gebruik van de Rebel Lease berijders app. 

De Rebel berijdersapp direct downloaden? Klik op de gewenste store en je komt direct bij de juiste app uit >> 

AutoLeaseTeam wordt Rebel Lease

Graag tot ziens in 2024 ✰

Met frisse energie en een nieuwe route zien wij uit naar 2024. Door het samenvoegen van onze leasediensten, salesteams, wagenparken en websites, zetten we in op een gezamenlijke nieuwe toekomst. Wij kijken uit naar vernieuwende en duurzame lease oplossingen. Maar vooral met de vertrouwde service en dienstverlening die je van ons gewend bent. 

Even bellen, of een afspraak maken? Dat doe je gemakkelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30u en 17:00u.

Bel ons op 088 99 60 101

Ontdek meer interessante artikelen

Geen resultaten gevonden