Brandstofpas aanvragen of blokkeren

Wat is een brandstofpas?

Reizen van A naar B moet soepel verlopen. Of je nu naar een klant gaat, naar een conferentie of dat het gaat om je dagelijkse woon-werkverkeer. Daarom werken wij samen met MultiTankcard voor de randzaken van leasen, zoals tanken en parkeren.

De MultiTankcard is een brandstofpas waarmee je toegang hebt tot een mobiliteitsnetwerk waarop alles samenkomt. Eén platform dat alle mobiliteit ondersteunt: tanken, elektrisch laden, parkeren, autowassen, autovloeistoffen, ov, pechhulp en taxi. Alle kosten
worden samengevat op één maandelijks overzicht. Dit maakt het een ideale aanvulling op zowel de flexibiliteit van short lease als op de volledige service van full operational lease.

Waarom kiezen voor een brandstofpas?

Aan het einde van de maand wil je niet urenlang bonnetjes doorzoeken om je reiskosten op een rijtje te krijgen. Logisch! Met MultiTankcard krijg je één overzichtelijke maandelijkse factuur waarop alles staat: tankbeurten, parkeergeld en zelfs eventuele treinreizen. Met de pas kun je tanken bij een uitgebreid netwerk van tankstations in heel Nederland. Dit maakt het handmatig invoeren van transacties verleden tijd. Alles wordt automatisch vastgelegd en overzichtelijk gepresenteerd op een maandelijkse verzamelfactuur.

MultiTankcard heeft bovendien een handige app waarmee je altijd jouw uitgaven kunt beheren, waar je ook bent. En verlies je je pas verloren of wordt deze gestolen, dan kun je je pas 24/7 blokkeren. Met een paar tikken in de app of een snel telefoontje is je pas beveiligd tegen ongeautoriseerd gebruik. Wij zorgen ervoor dat je snel een nieuwe pas krijgt toegestuurd.

Voordelen van de brandstofpas op een rij

✓ Eén overzichtelijke factuur 
Ontvang een duidelijk maandelijks overzicht van alle mobiliteitskosten. Geen losse bonnetjes meer – beheer eenvoudig je financiën en krijg een helder inzicht in je uitgavenpatronen.

✓ Breed netwerk
Waar je ook bent in Nederland, je bent nooit ver verwijderd van een tankstation of laadpunt dat bij je brandstofpas hoort. Met de brandstofpas heb je toegang tot een uitgebreid netwerk, zodat je altijd en overal je voertuig kunt tanken of laden.

✓ Handige app
Met deMultiTankcard Next app beheer je eenvoudig je mobiliteitskosten. Of je nu onderweg bent of op kantoor, je hebt altijd toegang tot real-time informatie over je uitgaven. Ook kun je je pasinstellingen aanpassen en zelfs direct je pas blokkeren als dat nodig is. Zo vanuit de palm van je hand.

✓ Snelle vervanging
Bij verlies of diefstal van je pas zorgen wij dat je zo snel mogelijk een vervangende pas
toegestuurd krijgt. Na het blokkeren van je pas, zetten we direct een nieuw exemplaar voor je klaar. Zo kun je snel weer de weg op!

Brandstofpas aanvragen?

Als het op reizen aankomt, willen we dat het soepel en slim is. Geen gedoe met bonnetjes of zoeken naar een geschikt tankstation. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met MultiTankcard. Dit platform maakt al je reisbewegingen eenvoudig: van tanken en elektrisch laden tot parkeren en zelfs het gebruik van het openbaar vervoer. Alles met één pas. En aan het eind van de maand krijg je één overzichtelijke factuur van ons. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Profiteer ook van het gemak van de brandstofpas. Neem
contact met ons op en zet de eerste stap naar een zorgeloos reisbeleid voor jouw onderneming.

Brandstofpas kwijt of verloren?

Je pas kwijtraakt of is deze gestolen? Geen zorgen! Met de MultiTankcard Next app kun je deze 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig blokkeren. Je kunt ook contact opnemen met de afdeling Contractbeheer van Rebel Lease via 088 - 99 60 101. Ons team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om ervoor te zorgen dat je weer zorgeloos de weg op kunt.