{{content}} ×

Flex Lease Skoda: ultieme vrijheid op wielen!

Maak kennis met Flex Lease Skoda - de ultieme vrijheid op wielen. Dit revolutionaire leasecontract biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en stelt je in staat om te genieten van elke rit. Kies uit diverse modellen die perfect passen bij jouw behoeften en pas je leasecontract aan wanneer jij dat wilt. Ervaar de nieuwste technologieën, het comfort en de betrouwbare prestaties van Skoda. Lees snel verder en laat je meevoeren door een onvergetelijk avontuur op de weg.

Skoda Fabia beschikbaar voor Flex Lease bij Rebel Lease

Hoe werkt Flex Lease Skoda?

Benieuwd hoe Flex Lease Skoda precies werkt? Hieronder volgen de stappen om je een duidelijk beeld te geven:

  1. Kies je minimale looptijd: Bij het afsluiten van een Flex Lease contract voor je Skoda, kies je een minimale looptijd van 12, 24, 36 of 48 maanden. Deze looptijd bepaalt de basisvoorwaarden van je leasecontract.

  2. Bepaal je maandelijkse leasetarieven: Voor elke looptijd zijn er specifieke maandelijkse leasetarieven vastgesteld. Deze tarieven geven je een idee van de kosten gedurende de gekozen looptijd.

  3. Beslis na 12 maanden: Na de eerste 12 maanden krijg je de mogelijkheid om te beslissen of je langer wilt blijven rijden met je Skoda of dat je de auto wilt inleveren.

  4. Verlaagde tarieven en credits: Als je ervoor kiest om langer door te rijden, worden niet alleen je maandelijkse tarieven verlaagd, maar krijg je ook een credit voor het verschil in tarief over de eerste 12 maanden. Dit zorgt voor een transparante en eerlijke aanpak.

  5. Flexibiliteit bij inlevering: Wil je de auto eerder inleveren dan gepland? Geen probleem. Het tarief wordt herberekend op basis van de resterende looptijd, zonder grote afkoopsommen. Dit geeft je de vrijheid om je leaseperiode aan te passen aan je behoeften.

  6. Mogelijkheid tot inlevering op iedere werkdag: Skoda Flex Lease biedt de mogelijkheid om de auto op iedere gewenste werkdag in te leveren, zelfs zonder reden. Dit geeft je flexibiliteit en gemak bij het beëindigen van het leasecontract.

Waarom kiezen voor Skoda Flex Lease?

Bij het nemen van een beslissing over zakelijk leasen, is vrijheid een essentieel aspect. Als ondernemer wil je de mogelijkheid hebben om je bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen op jouw voorwaarden, zonder grote investeringen te hoeven doen. Daarom is Skoda Flex Lease de ideale keuze voor jou.

Profiteer van voordelige tarieven en flexibiliteit

Met Skoda Flex Lease geniet je van de voordelige tarieven van een meerjarig contract, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de flexibiliteit van een korter leasecontract. Of het nu even wat minder gaat of juist te goed met je onderneming, met Flex Lease kun je het contract van jouw Skoda per 12 maanden kosteloos opzeggen of verlengen.

Ontdek de vrijheid van tussentijdse uitstapmogelijkheden

Bij Skoda Flex Lease ben je niet gebonden aan een langdurige verplichting. Je kunt kiezen uit contracten van 12, 24, 36 of 48 maanden, met een tussentijdse uitstapmogelijkheid. Dit betekent dat je elke 12 maanden kunt beslissen of je de auto langer wilt blijven rijden of juist wilt inleveren. Het is zelfs mogelijk om de auto op iedere gewenste werkdag in te leveren, zonder reden. Zo geniet je van ultieme flexibiliteit.

Transparantie en zekerheid

Met Skoda Flex Lease weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Bij het afsluiten van het contract worden de maandelijkse leasetarieven vastgesteld voor verschillende looptijden. Als je na de eerste 12 maanden besluit langer door te blijven rijden, verlagen we niet alleen het maandtarief, maar ontvang je ook een credit voor het verschil in tarief over de eerste 12 maanden. Hetzelfde geldt andersom: als je de auto eerder inlevert dan gepland, wordt het tarief herberekend op basis van de resterende looptijd.

Flex Lease bij Skoda: jouw mobiliteitsoplossing

Kies je voor Skoda Flex Lease? Dan kun je bij ons terecht voor zowel splinternieuwe auto's als voorraadauto's. Of je nu een bestelauto, elektrische auto of stadsauto zoekt: wij hebben altijd een geschikte optie die aansluit bij jouw mobiliteitswensen. Onze scherpe maandtarieven en de mogelijkheid om je contract kosteloos per 12 maanden te herzien, bieden je de flexibiliteit en zekerheid die je nodig hebt.

Laat ons weten wat jouw mobiliteitswensen zijn. Wij helpen je graag op weg met jouw nieuwe Skoda!

Flexibel rijden met Skoda: ontdek het aanbod!

Bij Rebel Lease kun je kiezen uit een breed scala aan Skoda-modellen. Ontdek hieronder enkele van de populaire Skoda-modellen die beschikbaar zijn in het Flex Lease aanbod:

Skoda Octavia

De Skoda Octavia is een veelzijdige en ruime auto die ideaal is voor zakelijk gebruik. Met zijn stijlvolle design, geavanceerde technologie en comfortabele interieur biedt de Octavia een aangename rijervaring. Of je nu lange afstanden aflegt of vaak onderweg bent naar zakelijke afspraken, de Octavia biedt de perfecte combinatie van ruimte, efficiency en betrouwbaarheid.

Skoda Kodiaq

Voor degenen die behoefte hebben aan ruimte en functionaliteit is de Skoda Kodiaq een uitstekende keuze. Deze SUV biedt plaats aan maximaal zeven personen en is perfect voor zakelijke doeleinden en gezinsuitstapjes. Met zijn moderne uitstraling, geavanceerde veiligheidsfuncties en ruime interieur biedt de Kodiaq een comfortabele en veelzijdige rijervaring, ongeacht het doel van je rit.

Skoda Scala

De Skoda Scala is een compacte en dynamische auto die perfect is voor stedelijke avonturen. Met zijn moderne styling, efficiënte motoren en geavanceerde technologieën biedt de Scala een comfortabele en plezierige rijervaring. Of je nu door drukke straten manoeuvreert of lange afstanden aflegt, de Scala combineert wendbaarheid met praktische functionaliteit.


Bij Skoda vind je een uitgebreid assortiment aan modellen, van compacte auto's tot ruime SUV's, die allemaal geschikt zijn voor Flex Lease. Of je nu op zoek bent naar een representatieve zakelijke auto of een comfortabele gezinswagen, Skoda heeft een flexibele mobiliteitsoplossing die aan jouw behoeften voldoet. Wil jij snel rijden? Ontdek dan hier welke Skoda’s direct beschikbaar zijn voor lease!

Begin jouw Flex Lease avontuur vandaag nog!

Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je klaar om met extreem veel vrijheid de weg op te gaan? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons toegewijde team van Rebels staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de ultieme Skoda.

Direct contact over flex lease Skoda? Laat je gegevens achter!

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, hierdoor gelden de Privacy Statement en Servicevoorwaarden van Google