{{content}} ×

Flex lease Peugeot, zorgeloos genieten!

Flex lease betreft een geweldige manier voor het leasen van een Peugeot. Dit type leasecontract geeft je de flexibiliteit om de hoeveelheid kilometers te bepalen die je rijdt en daarmee ook het te betalen maandbedrag. Dus ben jij een ondernemer, zakelijke rijder of gewoon benieuwd? In dit artikel zullen we je alles vertellen over een Peugeot flex leasen!

Een persoon bestuurt een Peugeot auto bij het flex leasen, met het logo van Peugeot op het stuur zichtbaar.

Wat is flex lease?

Er zijn steeds meer redenen om niet te kiezen voor een langlopend leasecontract. Daarom biedt Rebel Lease een leasecontract waarbij je een flexibele looptijd hebt. Zo zit je niet aan een contract van enkele of zelfs meerdere jaren vast. Dit maakt deze vorm van auto leasen ideaal voor mensen die regelmatig wisselen van woon- of werkplaats. Wanneer je kiest voor flex lease heb je de keuze uit verschillende soorten auto’s, waaronder ook elektrische en hybride modellen vallen. Heb je bijvoorbeeld als wel eens gedacht aan een flex lease contract in combinatie met een Peugeot?

Lees hier meer over hoe een flex leasecontract werkt!

Waarom kiezen voor flex lease Peugeot?

Maak jouw rijplezier compleet met het comfort, efficiency en de prestaties van Peugeot auto’s. Hoe hectisch jouw werkdag ook was, achter het stuur van een gemiddelde Peugeot vind je altijd je momentje rust. Hieronder vind je een aantal voordelen van flex leasen op een rij:

  • Flex lease in een Peugeot is: - zoals de term al doet vermoeden - flexibel. Je kunt zelf het aantal kilometers dat je rijdt; en daarmee dus ook het maandtarief.
  • Een scherp maandbedrag waarvoor je in een gloednieuwe Peugeot kan rijden.
  • Geen zorgen over onderhoud: de onderhoudskosten worden meegenomen in het maandbedrag, zo kom je nooit voor onvoorziene verrassingen te staan.
  • Ruime keuze. Wanneer je een Peugeot wil flex leasen kun je kiezen uit verschillende soorten auto’s. Zo rijd je uiteindelijk weg in een Peugeot die volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Peugeot, een prima keuze!

Kies je voor flex lease bij Rebel Lease? Dan heb je de keuze uit een breed aanbod met verschillende populaire Peugeots. Zo kun je kiezen voor een sportieve 208, een ruime 308 of een zuinige 508. Peugeot staat alom bekend om haar sportieve en stijlvolle modellen. Ze zijn voorzien van moderne technologieën en bieden een hoog rijcomfort. Voor welke Peugeot je ook gaat, met flex lease ben je gegarandeerd verzekerd van een scherp tarief.

Direct wegrijden met flex lease Peugeot?

Lang wachten op een nieuwe bedrijfsauto? Niet bij Rebel Lease! Wij hebben nu direct uit voorraad leverbaar een gloednieuwe Peugeot! Bekijk hier ons aanbod en vraag direct een offerte aan.

Direct contact over flex lease Peugeot? Laat je gegevens achter!

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, hierdoor gelden de Privacy Statement en Servicevoorwaarden van Google