{{content}} ×

 

ER GAAT VEEL VERANDEREN

Rebel kennis event: Mobiliteit vanaf 2025

Home

Graag nodigen wij je uit voor een bijzondere bijeenkomst waarin wij dieper ingaan op twee cruciale onderwerpen voor 2025: zero emissie zones en de ontwikkelingen rondom het vervallen van de vrijstelling van bpm op bedrijfswagens. Deze zaken zijn van groot belang voor de toekomst van mobiliteit en het milieu.

Zowel autofabrikanten als beleidmakers hebben hun plannen klaar en er gaat veel veranderen voor eigenaren van bedrijfswagens. Elektrificatie en waterstof gaan de boventoon voeren, en ook worden er veel zero-emissiezones ingevoerd per januari 2025. Ben jij al volledig op de hoogte en voorbereid?

Spreker: Maarten Bos
Op 10 april verwelkomen wij Maarten Bos van In Serious Business, een vooraanstaand expert op het gebied van duurzame mobiliteit, die uitgebreid stilstaat bij deze onderwerpen. Hij laat zien wat er de komende 10-12 maanden gaat veranderen. Zijn inzichten helpen ons beter begrip te krijgen van de gevolgen en mogelijke oplossingen.

Productpresentatie Dealers
Na de presentatie van Maarten Bos is er een netwerkborrel waarin uitgebreid ruimte is voor discussie en vragen, maar ook experts vanuit dealers zijn aanwezig om mobiliteitsvraagstukken te beantwoorden. We kijken ernaar uit om samen met jou deze belangrijke kwesties te bespreken.

Op naar een duurzamere toekomst voor mobiliteit!

Details


Locatie: 

Rebel Lease, Lijnbaan 12, Leiderdorp

Datum: 
Woensdag 10 april 2024

Programma: 
16:30-17:00 Inloop
17:00-18:00 Italiaans Buffet
18:00-19:00 Maarten Bos
19:00-20:00 Productpresentatie Dealers en netwerkborrel

Routebeschrijving


 

SCHRIJF JE IN VOOR 1 APRIL

Inschrijfformulier Kennisevent mobiliteit - woensdag 10 april 2024

Heb je specifieke vragen aan onze spreker of de aanwezige bedrijfswagendealers? Stel ze gerust vooraf.

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, hierdoor gelden de Privacy Statement en Servicevoorwaarden van Google