Inzicht in jouw Rebel Lease vloot

i-Wise Klantenportaal

Online management informatie van je leaseauto's bij Rebel Lease met het i-Wise klantenportaal

Online management informatie van je leaseauto's bij Rebel Lease

Inzicht in jouw rijdende wagenpark van Rebel Lease krijg je heel gemakkelijk via i-Wise. We maken een account voor je aan en je ziet direct alle informatie over je leaseauto's in je online klantenportaal. 

C02-uitstoot wagenpark

Zie de gemiddelde en totale uitstoot van je hele Rebel Leasevloot, theoretisch en werkelijk.

Samenvatting wagenpark

Inzicht in bekeuringen, kilometrage, brandstof en schade

Vergelijking norm Rebel Lease

Dashboard met vergelijking van jouw wagenpark ten opzichte van de Rebel Lease norm (bekeuringen, kilometrage, brandstof en schade)

Individueel rapportcijfer per bestuurder

Details van je wagenpark met een individueel rapportcijfer per bestuurder (bekeuringen, kilometrage, brandstof en schade)

Rapportages

Diverse rapportages: beëindiging in 12 maanden, bestuurderhistorie, schadeoverzicht, bijtellingoverzicht

Autobestellingen

Nieuwe auto('s) besteld? In i-Wise zie je het voertuig, besteldatum, leverweek, leverancier en specifiaties terug

Facturen

Inzicht in ontvangen facturen, behorende bij je Rebel Leasewagenpark

I-Wise bestuurder informatie

De berijders zelf kunnen, naast de helpdesk, ook 24/7 online informatie inzien via onze internetmodule ‘I-Wise bestuurder informatie’. Hierin staat onder andere het brandstofverbruik, de schademeldingen, de fiscale waarde en de onderhoudshistorie.

De bestuurders ontvangen een eigen inlog en wachtwoord voor de beveiligde internetomgeving. Daarin is alleen de informatie beschikbaar van hun voertuig. I-Wise bestuurder informatie wordt in overleg met de wagenparkbeheerder bij bestuurders aangeboden. 

Daarnaast kunnen bestuurders via onze website alle ondersteunende diensten voor reparatie en onderhoud, (winter)banden en schade met adres- en contactgegevens inzien.

Wil je ook toegang tot de informatie over jouw Rebel vloot?

Vraag direct de inlog voor jouw bedrijf aan.

Rebel Lease berijdersapp

Naast de i-Wise bestuurder informatie, is er voor bestuurders ook een Rebel Lease app! Met onze Rebel Lease berijdersapp heb je direct toegang tot alle relevante informatie over jouw leaseauto.

Alles wat je moet weten, overzichtelijk in één app. Deze app is volledig aangepast aan jouw leasecontract, met alle details die je nodig hebt. Of het nu gaat om de laatst bekende kilometerstand, schadeafhandeling, bekeuringen of zelfs het brandstofverbruik – alles is binnen handbereik.

We begrijpen dat kostenbeheersing essentieel is, daarom bieden we ook inzicht in je brandstofverbruik. Elke tankbeurt wordt nauwkeurig bijgehouden en verwerkt tot een handige brandstofverbruiksscore.