Een praktische en duurzame oplossing

Fietslease

Rebel Fietslease via Hellorider

Een fiets van de zaak is niet nieuw. Toch is het momenteel populairder dan ooit om een fiets te leasen. Tegenwoordig doet iedereen zijn best om CO2-uitstoot tegen te gaan. Hiervoor is op de fiets naar het werk gaan een goede oplossing. Wie wil er nou niet, wanneer het kan, lekker naar het werk toe fietsen?

Als werkgever scoor je natuurlijk ook punten wanneer je je personeel op een flitsende fiets naar het werk laat komen. Ook scheelt het fietsen naar het werk enorm veel parkeerruimte. Fietsen zijn uiteraard veel makkelijker te parkeren in de drukke stad dan een auto. Bovendien is het ook nog eens erg gezond en vele male voordeliger dan het leasen van een auto. Een win-winsituatie dus.

Fietslease voor werknemers

Sinds 2020 mogen we 'Hello' zeggen tegen het nieuwe fietsplan, dat eenvoudig en zeer aantrekkelijk voor werknemers is.

Wist jij al dat.. 

  • je een leasefiets ook privé mag gebruiken?
  • fietslease tot 40% voordeel oplevert ten opzichte van het kopen van een fiets?
  • je elk type fiets kan leasen, van bakfiets tot racefiets?

Waarom is een fiets van de zaak een goede keuze?

Een fiets leasen is dus populair. En terecht! Want naast de duurzame voordelen biedt een fiets van de zaak nog meer gewin, waaronder:

✓ Fiscale voordelen 
Een werkgever kan een deel van de kosten van de lease fiets vergoeden. Als bijkomend gevolg hiervan zal de werknemer minder belasting hoeven te betalen.

✓ Gezondheidsboost 
Een fiets van de zaak zorgt ervoor dat een werknemer meer aan beweging zal doen. En dat vertaalt zich automatisch in een gezonder leven.

✓ Kostenbesparend 
Een fiets van de zaak zorgt logischerwijs voor minder vervoers- en parkeerkosten.

✓ Verbeterde productiviteit 
Werknemers die dagelijks naar hun werk fietsen zullen over het algemeen ontspannen en energiek zijn. Dit zal leiden tot een verhoogde productiviteit.

Start met fiets-leasen in twee stappen
1. Meld je werkgever aan
Klik dan hier om het leasepakket voor je werkgever te downloaden en stuur het door naar je werkgever. Je werkgever meldt zich aan!
2. Kies je leasefiets
Kies je fiets uit bij één van de aangesloten dealers of kies de fiets volledig online uit.