{{content}} ×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GT Krush Rebel Lease Pro Cycling Team

Groeien en beter worden zit bij Rebel Lease in het DNA. Waar velen zich laten verleiden om gebaande paden te bewandelen, zoekt Rebel Lease graag het avontuur. Dat is dan ook de reden waarom Rebel Lease voor de komende drie jaar een samenwerking aan gaat met TalentCycling en 2 ploegleiderswagens zal leveren.

TALENT Cycling bestaat uit vier ploegen: het TALENT U17 team, het TALENT U19 team, het TALENT Development Team en GT Krush Tunap Sports Pro Cycling prof team. Vier ploegen met één gemeenschappelijk doel: groei. Groei van wielrensters, ploegleiders, soigneurs, mechaniciens. Groei van mensen.

Door middel van een wereldwijd unieke, langdurige, trapsgewijze, wetenschappelijk onderbouwde opleiding krijgen jonge wielrensters de kans om aan hun droom te werken. Of ze nu willen schitteren in de bergen of furore willen maken in de massasprints; iedere droom telt. Iedere droom is het waard om na te jagen. Bij TALENT Cycling draait het allemaal om ambitie en daarom werken we met rensters en begeleiders die het uiterste uit hun carrière in de wielersport willen halen.

Cycling Done Differently draait om je nooit zomaar neer te leggen bij gangbare ideeën en opvattingen, maar altijd de wil hebben om het in de toekomst beter te doen. Om hogerop te komen is het soms noodzakelijk om tegen de stroom in te zwemmen. Intensieve fysieke, tactische en mentale begeleiding zijn daarin zeer belangrijk.

Rebel Lease heeft dezelfde ideeën en opvattingen en daarom passen wij goed bij elkaar. Wij zijn er trots op om TALENT Cycling te ondersteunen in hun mooie avontuur en ambities.

Samen gaan we voor 'Cycling Done Differently'!

http://talentcycling.nl/

Image Text
Image Text

Image Text

 

 


Image Text