{{content}} ×

Short Lease: vrijheid op wielen

Vragen? We staan je graag te woord 088 - 99 60 101

Home

Shortlease: flexibel leasen bij Rebel Lease


Laten we eerlijk zijn: niemand wil vastzitten aan een onnodig lang contract. Dus heb je tijdelijk personeel? Of moet jouw wagenpark zich op een grillige markt kunnen aanpassen? Short Lease beweegt gewoon met je situatie mee. Je kunt het shortleasecontract na een maand elke dag opzeggen en de auto zonder kosten inleveren.

Maar ja, je wilt ook de juiste auto rijden, precies passend bij jouw wensen. Geen probleem! We hebben nét zoveel aandacht voor modellen, kleuren, navigatie, uitvoering en bijtelling als wanneer je voor langere tijd leaset.

Gevonden auto's: 19 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 19 {{numberOfResults}}

Hoe werkt Short Lease?


Short lease is een vorm van auto leasen waarbij je een auto voor een bepaalde, kortere tijd kunt leasen. Dit gegeven maakt het mogelijk om flexibel te zijn. Zo kun jij op elk gewenst moment aanpassingen maken in je shortleasecontract. Bij short lease heb je geen jarenlange contractduur en kun je gewoon elke maand opzeggen of verlengen. Daarom is deze vorm van tijdelijk leasen interessant voor mensen die op zoek zijn naar veel flexibiliteit in hun mobiliteitsbehoefte. Denk hierbij aan mensen die tijdelijk personeel nodig hebben of mensen die werkzaam zijn in een veranderende markt waarbij zij veel moeten schakelen.

Short Lease: flexibiliteit voor elke gelegenheid!


Ben jij op zoek naar de perfecte auto voor elke gelegenheid? Of je nu een tijdelijke vervanger nodig hebt voor je eigen auto, of op zoek bent naar een nieuwe stadsauto voor een weekendje weg. Rebel Lease heeft precies wat jij nodig hebt: een auto met een short leasecontract. Kies uit een breed aanbod van hippe stadsauto’s of juist de nieuwste elektrische EV’s. En het beste van alles: geen zorgen over een lang contract. Je kunt elke dag opzeggen zonder al te hoge kosten. Zo doen we dat bij Rebel Lease!

En dat is nog niet alles. Bij ons draait namelijk alles om jou. Wij zorgen er voor dat jij de auto krijgt die bij al jouw wensen aansluit, inclusief alle gemakken die je nodig hebt. Of het nu gaat om een navigatiesysteem, airconditioning, stoelverwarming of een bepaalde kleur, wij regelen het! Kies daarom voor short lease bij Rebel lease en ervaar de flexibiliteit die je verdient.

Ervaar de vrijheid van dit flexibele leasecontract


Met short lease bij Rebel Lease geniet je van de vrijheid om in een auto te rijden zonder vast te zitten aan jarenlange contracten. Of jouw wens nu uitgaat naar een tijdelijke oplossing voor het vervoeren van je klanten, of een flexibele auto nodig hebt voor een lange vakantie. Bij Rebel Lease vind je gegarandeerd een passende oplossing.

Wanneer je ervoor kiest om bij ons een shortleasecontract af te sluiten profiteer je binnen no-time van vrijheid. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om je leasecontract op elk moment op te zeggen en de auto weer in te leveren. Ook heb je ruime keuze uit verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen. Zo bieden wij niet alleen veel vrijheid en flexibiliteit, maar ook zekerheid van een schitterende auto op maat.  

Kies uit meer dan twintig shortlease merken


Bij Rebel Lease kun je terecht voor shortlease auto’s van diverse topmerken. Of je nu houdt van het comfort van een BMW, de stijlvolle looks van een Mercedes-Benz, of de praktische functionaliteiten van een Volkswagen, bij ons vind je het allemaal! Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte short leaseauto? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag op weg bij het vinden van de auto die bij al jouw wensen aansluit.

Rebel Lease is jouw shortlease partner!


Vooropgesteld: bij een goed shortleasecontract hoort ook absoluut een goede service. Dus ben jij op zoek naar een short lease auto die perfect aansluit bij al jouw wensen? Zoek niet verder! Rebel Lease biedt jou namelijk de meest flexibele oplossing ooit.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van meer dan 20 verschillende top merken. Of je voorkeur nu uit gaat naar een sportieve stadsauto, een ruime SUV of een zuinige elektrische auto, wij hebben het allemaal! En dankzij onze flexibele contracten en dagelijkse opzegmogelijkheid zit je nooit vast aan een onnodige lang contract.

Dus ben jij geïnteresseerd in een short leaseauto? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, hierdoor gelden de Privacy Statement en Servicevoorwaarden van Google