Opel Astra Sports Tourer

gs 96kW

Fiscale nieuwwaarde: vanaf € 36.500
Indicatie bijtelling: 22%
Bereken je leaseprijs
Indicatieprijs p.m.
Bel ons
Stel je auto samen

Nieuwe auto leasen? Stel zelf je zakelijke lease auto samen. Kies het gewenste merk, model en opties en vraag vrijblijvend een offerte voor jouw ideale auto aan.

Optiepakketten
€ 1.599,-

Elektrisch bedienbare achterklep met voetsensor + Elektrisch bedienbaar schuif/kantel panoramadak + Verwarmbare voorruit + Intelli-Air met Air Quality Index (optimale luchtkwaliteit in het voertuig)

Code: TC07
€ 1.599,-

Multimedia Navi Pro + Intelli-HUD, uitgebreid head-up-display + Hifi Audio met 1 subwoofer met 8 luidsprekers + Verwarmbare voorruit

Code: ZJCH
€ 1.399,-

Draadloze telefoonlader + Dakrails in High Gloss Black (allleen i.c.m. Sports Tourer) + IntelliLux Pixel LED verlichting Adaptive forward lighting met 84 LED units per koplamp + Drive Assist 1.0 met Rear Cross Traffic alert, Lane positioning assist en Dodehoek sensor

Code: E301
Lakken
€ 199,-
€ 199,-
€ 899,-
€ 0,-
€ 699,-
€ 0,-

Contrasterende dakkleur in Carbon Black bij GS, GSe en Ultimate

Code: G1
€ 699,-
Bekleding
€ 599,-

Sportstoelen met alcantara bekleding AGR-gecertificeerde passagiersstoel (niet i.c.m. Astra Electric) 10-voudig handmatig verstelbare passagiersstoel Uitschuifbare zitting passagiersstoel Verstelbare lendensteun passagiersstoel

Code: X7FX
€ 0,-

Morrocana bekleding "Greta" (E1W) AGR-gecertificeerde bestuurdersstoel (AE4) Uitschuifbare zitting bestuurdersstoel (AHC) 8-voudig handmatig verstelbare bestuurdersstoel (A2Y) 4-voudig handmatig verstelbare passagiersstoel (A7D) Verstelbare lendensteun, bestuurderszijde (AVK) Hoofdsteunen voor (AHR) Verwarmbare voorstoelen (KA1)

Code: X6FX
Velgen/Banden
€ 299,-
€ 299,-
Infotainment
€ 649,-

Navigatiesysteem, incl. Europese navigatiekaarte, "Over the air" updates *, TomTom Online Traffic* en Point- of-Interest (POI) zoekfunctie*, 6 luidsprekers Opel Virtual Assistant - spraakbediening met natuurlijke commando's * * onderdeel van het Connect Plus abonnement en is gratis voor een proefperiode van 6 maanden vanaf de eerste registratiedatum. Na de proefperiode zijn er kosten aan verbonden. Voor meer informatie kijk op https://connect.opel.nl

Code: ZJCN
Exterieur
€ 799,-

Voor Astra Electric is de trekhaak enkel geschikt voor fietserdrager

Code: AQ05
€ 0,-
Bereken je bijtelling

Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze berekening is een inschatting en is op basis van de ingevoerde gegevens. Rebel Lease aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekening en de uitkomst daarvan. Ook niet voor de gevolgen van de beslissingen, die worden genomen op basis van de getoonde resultaten. Voor gericht advies of exacte berekeningen kan het beste contact worden opgenomen met de werkgever of adviseur.

Bijtelling indicatie p.m.

De prijsopbouw van deze aanbieding is gebaseerd op operationele lease. De getoonde leaseprijs omvat reparatie, onderhoud, banden, verzekering en inzittendenverzekering, met uitzondering van winterbanden en vervangend vervoer.

Het standaard eigen risico bedraagt € 200,- voor personenauto’s en € 250,- voor bedrijfswagens. Voor een volledig overzicht van de kosten inclusief deze componenten kan Rebel Lease een gedetailleerde berekening voor je maken.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief brandstof en BTW.

Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en afhankelijk van kredietacceptatie. Houd er rekening mee dat de consumentenprijs van de auto, opties/accessoires en de vermelde CO2-uitstoot kunnen veranderen.

Voor voertuigen boven de € 75.000,- inclusief BTW, BPM, opties en accessoires, vereist Rebel Lease verplicht een alarmsysteem klasse 5. Het alarm en abonnementskosten zijn niet in de getoonde prijs meegenomen.