Opel Astra Sports Tourer

phev ultimate 133kW aut

Fiscale nieuwwaarde: vanaf € 46.650
Indicatie bijtelling: 22%
Bereken je leaseprijs
Indicatieprijs p.m.
Bel ons
Stel je auto samen

Nieuwe auto leasen? Stel zelf je zakelijke lease auto samen. Kies het gewenste merk, model en opties en vraag vrijblijvend een offerte voor jouw ideale auto aan.

Optiepakketten
€ 0,-

Elektrisch bedienbare achterklep met voetsensor + Elektrisch bedienbaar schuif/kantel panoramadak + Verwarmbare voorruit + Intelli-Air met Air Quality Index (optimale luchtkwaliteit in het voertuig)

Code: TC07
€ 1.199,-

Hifi Audio met 1 subwoofer met 8 luidsprekers + Intelli-HUD, uitgebreid head-up-display + Drive Assist 2.0 + Adaptieve Cruise Control met bochtencontrole + Intelligent Speed Adaptation + Semi automatische Lane Change Assist + Rear Cross Traffic Alert + Lane positioning assist + Dodehoek signalering + Dakrails in High Gloss Black (allleen i.c.m. Sports Tourer)

Code: ZJCH
Lakken
€ 199,-
€ 199,-
€ 899,-
€ 0,-
€ 699,-
€ 0,-

Contrasterende dakkleur in Carbon Black bij GS, GSe en Ultimate

Code: G1
€ 699,-
Bekleding
€ 0,-

Sportstoelen met alcantara bekleding AGR-gecertificeerde passagiersstoel (niet i.c.m. Astra Electric) 10-voudig handmatig verstelbare passagiersstoel Uitschuifbare zitting passagiersstoel Verstelbare lendensteun passagiersstoel

Code: X7FX
€ 1.749,-

Nappa lederen bekleding in zwart 10-voudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel Geheugenfunctie bestuurdersstoel en linker buitenspiegel Stoelventilatie bestuurders- en passagiersstoel Massage functie bestuurders- en passagiersstoel Verwarmbare buitenste zitplaatsen achterbank

Code: 8CFX
Velgen/Banden
€ 0,-
Exterieur
€ 799,-

Voor Astra Electric is de trekhaak enkel geschikt voor fietserdrager

Code: AQ05
€ 0,-
Overige opties
€ 0,-
€ 299,-
€ 0,-
Bereken je bijtelling

Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze berekening is een inschatting en is op basis van de ingevoerde gegevens. Rebel Lease aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekening en de uitkomst daarvan. Ook niet voor de gevolgen van de beslissingen, die worden genomen op basis van de getoonde resultaten. Voor gericht advies of exacte berekeningen kan het beste contact worden opgenomen met de werkgever of adviseur.

Bijtelling indicatie p.m.

De prijsopbouw van deze aanbieding is gebaseerd op operationele lease. De getoonde leaseprijs omvat reparatie, onderhoud, banden, verzekering en inzittendenverzekering, met uitzondering van winterbanden en vervangend vervoer.

Het standaard eigen risico bedraagt € 200,- voor personenauto’s en € 250,- voor bedrijfswagens. Voor een volledig overzicht van de kosten inclusief deze componenten kan Rebel Lease een gedetailleerde berekening voor je maken.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief brandstof en BTW.

Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en afhankelijk van kredietacceptatie. Houd er rekening mee dat de consumentenprijs van de auto, opties/accessoires en de vermelde CO2-uitstoot kunnen veranderen.

Voor voertuigen boven de € 75.000,- inclusief BTW, BPM, opties en accessoires, vereist Rebel Lease verplicht een alarmsysteem klasse 5. Het alarm en abonnementskosten zijn niet in de getoonde prijs meegenomen.