Opel Astra Sports Tourer

mhev edition 100kW aut

Fiscale nieuwwaarde: vanaf € 36.000
Indicatie bijtelling: 22%
Bereken je leaseprijs
Indicatieprijs p.m.
Bel ons
Stel je auto samen

Nieuwe auto leasen? Stel zelf je zakelijke lease auto samen. Kies het gewenste merk, model en opties en vraag vrijblijvend een offerte voor jouw ideale auto aan.

Optiepakketten
€ 699,-

10-voudig handmatig verstelbare AGR-gecertificeerde bestuurdersstoel + Uitschuifbare zitting bestuurdersstoel + Verstelbare lendensteun bestuurdersstoel + Verwarmbare voorstoelen + Verwarmbaar stuurwiel + Donker getinte achterste ruiten + Armsteun midden

Code: WAFY
€ 499,-

Multimedia Navi Pro + 6 luidsprekers + Opel Virtual Assistant - spraakbediening met natuurlijke commando's

Code: ZJBZ
€ 799,-

Achteruitrijcamera 180° + Draadloze telefoonlader + Dakrails in High Gloss Black (allleen i.c.m. Sports Tourer)

Code: E301
Lakken
€ 199,-
€ 699,-
€ 899,-
€ 0,-
€ 699,-
€ 0,-

Contrasterende dakkleur in Carbon Black bij GS, GSe en Ultimate

Code: G1
€ 699,-
Bekleding
€ 0,-

Stoffen bekleding "Modene" (E1O) Comfortstoelen voor (A51) 4-voudig handmatig verstelbare passagiersstoel (A7D) 4-voudig handmatig verstelbare bestuurdersstoel (A2Q) Hoofdsteunen voor (AJC)

Code: X4FX
Exterieur
€ 799,-

Voor Astra Electric is de trekhaak enkel geschikt voor fietserdrager

Code: AQ05
€ 0,-
Bereken je bijtelling

Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze berekening is een inschatting en is op basis van de ingevoerde gegevens. Rebel Lease aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekening en de uitkomst daarvan. Ook niet voor de gevolgen van de beslissingen, die worden genomen op basis van de getoonde resultaten. Voor gericht advies of exacte berekeningen kan het beste contact worden opgenomen met de werkgever of adviseur.

Bijtelling indicatie p.m.

De prijsopbouw van deze aanbieding is gebaseerd op operationele lease. De getoonde leaseprijs omvat reparatie, onderhoud, banden, verzekering en inzittendenverzekering, met uitzondering van winterbanden en vervangend vervoer.

Het standaard eigen risico bedraagt € 200,- voor personenauto’s en € 250,- voor bedrijfswagens. Voor een volledig overzicht van de kosten inclusief deze componenten kan Rebel Lease een gedetailleerde berekening voor je maken.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief brandstof en BTW.

Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en afhankelijk van kredietacceptatie. Houd er rekening mee dat de consumentenprijs van de auto, opties/accessoires en de vermelde CO2-uitstoot kunnen veranderen.

Voor voertuigen boven de € 75.000,- inclusief BTW, BPM, opties en accessoires, vereist Rebel Lease verplicht een alarmsysteem klasse 5. Het alarm en abonnementskosten zijn niet in de getoonde prijs meegenomen.