DS DS4

mhev pallas comfort pack 100kW e-dcs6 aut

Fiscale nieuwwaarde: vanaf € 41.860
Indicatie bijtelling: 22%
Bereken je leaseprijs
Indicatieprijs p.m.
Bel ons
Stel je auto samen

Nieuwe auto leasen? Stel zelf je zakelijke lease auto samen. Kies het gewenste merk, model en opties en vraag vrijblijvend een offerte voor jouw ideale auto aan.

Optiepakketten
€ 0,-

Stoelverwarming bestuurders- en passagiersstoel + 10 voudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel + Bestuurdersstoel voorzien van verstelbare neus + Mechanisch verstelbare passagiersstoel + Extra getinte ramen vanaf 2e zitrij + Gelaagde en geluidswerende zijruiten vóór en achter + Elektrisch bedienbare achterklep

Code: J6YD
Lakken
€ 790,-

dak Perla Nera Black bij Antoine de Saint Exupéry

Code: M0PH
€ 0,-
€ 790,-
€ 900,-
€ 0,-
€ 790,-
Bekleding
€ 0,-

- Combinatie bekleding Basalt kunstleder /stof Tungsten Diamond - High density stoelen - Interieurafwerking Black Basalt

Code: FUFV
Velgen/Banden
€ 400,-
€ 0,-
Exterieur
€ 850,-

13 polige aansluiting Jaeger Verhoogd trekvermogen i.c.m. PureTech 130 automatic; 1.400 kg i.p.v. 1.100 kg door toepassing extra koeling op de versnellingsbak

Code: AQ05
€ 400,-
€ 900,-

Zonnescherm

Code: TC07
Bereken je bijtelling

Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze berekening is een inschatting en is op basis van de ingevoerde gegevens. Rebel Lease aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekening en de uitkomst daarvan. Ook niet voor de gevolgen van de beslissingen, die worden genomen op basis van de getoonde resultaten. Voor gericht advies of exacte berekeningen kan het beste contact worden opgenomen met de werkgever of adviseur.

Bijtelling indicatie p.m.

De prijsopbouw van deze aanbieding is gebaseerd op operationele lease. De getoonde leaseprijs omvat reparatie, onderhoud, banden, verzekering en inzittendenverzekering, met uitzondering van winterbanden en vervangend vervoer.

Het standaard eigen risico bedraagt € 200,- voor personenauto’s en € 250,- voor bedrijfswagens. Voor een volledig overzicht van de kosten inclusief deze componenten kan Rebel Lease een gedetailleerde berekening voor je maken.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief brandstof en BTW.

Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en afhankelijk van kredietacceptatie. Houd er rekening mee dat de consumentenprijs van de auto, opties/accessoires en de vermelde CO2-uitstoot kunnen veranderen.

Voor voertuigen boven de € 75.000,- inclusief BTW, BPM, opties en accessoires, vereist Rebel Lease verplicht een alarmsysteem klasse 5. Het alarm en abonnementskosten zijn niet in de getoonde prijs meegenomen.