Citroen C5 X

phev plus 133kW e-eat8 aut

Fiscale nieuwwaarde: vanaf € 48.000
Indicatie bijtelling: 22%
Bereken je leaseprijs
Indicatieprijs p.m.
Bel ons
Stel je auto samen

Nieuwe auto leasen? Stel zelf je zakelijke lease auto samen. Kies het gewenste merk, model en opties en vraag vrijblijvend een offerte voor jouw ideale auto aan.

Lakken
€ 900,-
€ 0,-
€ 1.050,-
€ 900,-
€ 900,-
€ 900,-
€ 0,-
€ 350,-

Dak en buitenspiegelkappen uitgevoerd in contrasterende kleur Perla Nera Black

Code: JD20
Bekleding
€ 2.000,-

Bekleding leder ‘Hype Adamantium’ (grijs/zwart gecombineerd met 'Wood' band en ‘Mistral Black'accentstiksles) - Dashboardpaneel voorzien van 'Adamantium' en 'Mistral Black' accenten - Elektrische stoelverstelling vóór met geheugenstand bestuurdersstoel - Lederen bekleding, in kleurstelling zwart/grijs - Massagefunctie en geventileerde voorstoelen (elektrisch bedienbaar) - Passagiersstoel vóór verschuifbaar vanaf 2e zitrij - Stoelverwarming voorstoelen met 3 standen

Code: LRFD
€ 1.400,-

Bekleding leder ‘Hype Black’ (grijs/zwart gecombineerd met 'Eiffel Grey' band en ‘Graphite Grey’ accentstiksles) - Dashboardpaneel voorzien van 'Mistral Black' en 'Wood' accenten - Elektrische stoelverstelling vóór met geheugenstand bestuurdersstoel - Stoelverwarming voorstoelen met 3 standen

Code: LRFX
€ 0,-
Interieur
€ 200,-
Exterieur
€ 200,-
€ 250,-

Verwarming langs A-stijl en onderzijde voorruit aan bestuurderszijde (werkt uitsluitend onder 0-graden celcius en met draaiende motor)

Code: LW02
Overige opties
€ 400,-

Verdubbelt de laadsnelheid via een Wallbox (0% - 100% in 2 uur)

Code: LZ02
€ 0,-
€ 0,-
Bereken je bijtelling

Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze berekening is een inschatting en is op basis van de ingevoerde gegevens. Rebel Lease aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekening en de uitkomst daarvan. Ook niet voor de gevolgen van de beslissingen, die worden genomen op basis van de getoonde resultaten. Voor gericht advies of exacte berekeningen kan het beste contact worden opgenomen met de werkgever of adviseur.

Bijtelling indicatie p.m.

De prijsopbouw van deze aanbieding is gebaseerd op operationele lease. De getoonde leaseprijs omvat reparatie, onderhoud, banden, verzekering en inzittendenverzekering, met uitzondering van winterbanden en vervangend vervoer.

Het standaard eigen risico bedraagt € 200,- voor personenauto’s en € 250,- voor bedrijfswagens. Voor een volledig overzicht van de kosten inclusief deze componenten kan Rebel Lease een gedetailleerde berekening voor je maken.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief brandstof en BTW.

Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en afhankelijk van kredietacceptatie. Houd er rekening mee dat de consumentenprijs van de auto, opties/accessoires en de vermelde CO2-uitstoot kunnen veranderen.

Voor voertuigen boven de € 75.000,- inclusief BTW, BPM, opties en accessoires, vereist Rebel Lease verplicht een alarmsysteem klasse 5. Het alarm en abonnementskosten zijn niet in de getoonde prijs meegenomen.