Achteraf trekhaak monteren op je lease auto

Wil je op vakantie met een fiets, caravan of aanhangwagen? Of ben jij gewoon een echte fiets- of caravanliefhebber? Ons advies: laat een trekhaak monteren op je leaseauto.

Heerlijk ontspannen vertrekken naar een camping nabij de Franse Alpen, een fanatiek weekendje weg met de fiets naar de Belgische Ardennen of met de caravan naar Zuid-Spanje. Wil je op vakantie met een fiets, caravan of aanhangwagen? Of ben jij gewoon een echte fiets- of caravanliefhebber? Ons advies: laat een trekhaak monteren op je leaseauto. Hoewel een trekhaak heel erg handig is heeft een standaard lease auto vaak geen trekhaak. Heb jij al een lease auto zonder trekhaak en wil je er toch een monteren. Dan zul je jezelf afvragen: een trekhaak achteraf monteren op je lease auto, kan dat? In dit artikel zullen wij daarom antwoord geven op die vraag. Lees snel verder!

Waarom zou je een trekhaak achteraf monteren op je lease auto?

Zou jij graag vaker grote spullen vervoeren met behulp van een aanhanger? Of zou je graag je fiets mee willen nemen op vakantie? Dan snappen wij helemaal dat je een trekhaak achteraf op je lease auto wil laten monteren. Het maakt je lease auto namelijk multifunctioneel. Gelukkig is het achteraf laten monteren van een trekhaak op je lease auto heel goed mogelijk.

Welke trekhaak moet ik achteraf laten monteren op mijn leaseauto?

Trekhaken zijn dus erg handig. Maar welke trekhaak kies je? Wil jij een trekhaak achteraf laten monteren op jouw lease auto? Ga dan voor jezelf na waarvoor je de trekhaak wil gaan gebruiken: een vaste trekhaak, afneembare trekhaak of toch een wegdraaibare trekhaak? Ook dien je rekening te houden met het soort auto waarin je rijdt. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we adviseren jou graag over de beste trekhaak voor je auto en persoonlijke situatie.

Vaste trekhaak voor je leaseauto

Een vaste trekhaak achteraf laten monteren op je leaseauto is een verstandige keuze als je een bedrijfsbusje hebt. Deze optie betreft tevens de goedkoopste als jij een trekhaak achteraf wil laten monteren op je lease auto. Bij een vaste trekhaak zit de trekhaak inclusief de kogel vast aan de montage-dwarsbalk. Een vaste trekhaak achteraf laten monteren op je lease auto heeft daarom wel invloed op het design van de auto.

Monteer een afneembare trekhaak op je lease auto

Een afneembare trekhaak laten monteren op je lease auto is ideaal zodra een vaste trekhaak niet mogelijk is op jouw lease auto of als je een vaste trekhaak gewoon niet mooi vindt. Je kunt deze trekhaak loskoppelen. Laat jij een afneembare trekhaak achteraf monteren op je lease auto? Dan kan je de trekhaak in een paar simpele stappen verwijderen van je lease auto. Zo blijft het design van de lease auto mooi en intact.

Laat een wegdraaibare trekhaak monteren op je leaseauto

De laatste optie voor het achteraf laten monteren van een trekhaak op je lease auto is een wegdraaibare trekhaak. Deze trekhaak kan onopvallend en heel eenvoudig onder de bumper worden gedraaid. Deze variant is ideaal voor iedereen die veel waarde hecht aan het uiterlijk van zijn of haar leaseauto. Het achteraf laten monteren van een wegdraaibare trekhaak biedt een autobezitter veel gebruiksgemak. Let wel op: dit systeem is niet voor iedere lease auto beschikbaar. Wil jij weten of dit systeem beschikbaar is voor jouw lease auto? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken het graag voor je uit!

Trekhaak achteraf laten monteren bij Rebel Lease

Zoals hierboven ook al besproken, niet elk type trekhaak is leverbaar op elke auto. Het aanbod verschilt per lease auto. Rebel Lease adviseert jou graag over de mogelijkheden bij jouw leaseauto.