{{content}} ×

Zero Emissie event | Rebel Lease

Terugblik Zero Emissie event

Terugblik Zero Emissie event

Er staat veel te gebeuren op het gebied van Zero Emissie.


Er staat veel te gebeuren op het gebied van Zero Emissie. Daarom heeft Rebel Lease vorige week een bijzondere bijeenkomst georganiseerd voor een besloten gezelschap, die interesse hadden in elektrificatie van hun wagenpark.

Maarten Bos, expert op dit gebied, nam ons aan de hand mee in twee cruciale onderwerpen voor 2025: Zero emissie zones en de ontwikkelingen rondom het vervallen van de vrijstelling van bpm op bedrijfswagens. Deze zaken zijn van groot belang voor de toekomst van mobiliteit en het milieu.

Zowel autofabrikanten als beleidmakers hebben hun plannen klaar en er gaat veel veranderen voor eigenaren van bedrijfswagens. Elektrificatie en waterstof gaan de boventoon voeren, en ook worden er veel zero-emissiezones ingevoerd per januari 2025.



Image Text

Ben je geïnteresseerd en heb je meer informatie nodig om de juiste keuzes te kunnen maken voor de toekomst? Download dan hier de presentatie!

In de presentatie staat uitgelegd wat er de komende 10-12 maanden gaat veranderen. Deze inzichten helpen om beter begrip te krijgen van de gevolgen en mogelijke oplossingen. Wil je één van onze adviseurs spreken hierover? Dat kan natuurlijk ook! We kijken ernaar uit om samen met jou deze belangrijke kwesties door te nemen.

Op naar een duurzamere toekomst voor mobiliteit!

 

Zero Emissie | Rebel Lease

Meer weten?

We helpen je graag op weg!

Even bellen, of een afspraak maken doe je gemakkelijk
van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30u en 17:00u

Bel ons op 088 99 60 101

Ontdek meer interessante artikelen

Geen resultaten gevonden