Nieuwe auto leasen, dit komt erbij kijken!

Beeld jezelf eens in: een gloednieuwe auto voor je deur, helemaal klaar voor gebruik. In dit artikel lees je de voordelen van het leasen van een nieuwe auto. Dus laten we eens een kijkje nemen!

Wat komt er kijken bij het leasen van een nieuwe auto

Een nieuwe auto kopen kost in Nederland gemiddeld €43.000. Een flink bedrag. Veel mensen kunnen zich dit bedrag voor een nieuwe auto niet permitteren. Wanneer je toch in een nieuwe auto wil rijden kan een auto leasen in dit geval uitkomst bieden. En dat is wel zo fijn, want zo houd jij als ondernemer meer over voor investering in je bedrijf. Win-win dus! Naast dit voordeel kleven er nog meer voordelen aan een nieuwe auto leasen. Deze hebben wij hieronder voor jou op een rijtje gezet:

 1. Maandelijkse kosten zijn bekend: Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een nieuwe auto te leasen weet je van tevoren precies wat je maandelijkse kosten zullen bedragen. Door dit gegeven kun je beter budgetteren en weet je waar je aan toe bent.
 2. Na leaseperiode wisselen naar een andere nieuwe auto: Wanneer jouw leaseperiode erop zit kun je ervoor kiezen om je auto in te ruilen voor weer een nieuwe auto. Hierdoor kun je altijd rijden in de nieuwste auto.
 3. Geen zorgen over onvoorziene kosten: Bij Rebel Lease houden we van duidelijkheid. Daarom bieden wij jou volledige service aan. Dat houdt in dat wij ons buigen over jouw verzekering, onderhoudskosten en eventuele reparaties. Wel zo fijn, want zo kun jij altijd onbezorgd de weg op in je nieuwe auto.

TIP: Kies jij voor een zuinige nieuwe auto? Dan is zelfs tanken voordelig! 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er veel voordelen voor het leasen van een nieuwe auto. Toch zijn er ook enkele zaken waar je rekening mee moet houden:

 1. Geen aanpassingen: Tijdens de leaseperiode van jouw nieuwe auto wat veranderingen maken in het leasecontract? Dat gaat niet altijd. Voordeel van een langer leasecontract is dat je een goedkoper tarief kunt afnemen, daarmee ga je wel voor een langere periode een verplichting aan.
 2. Beperkte kilometerstand: Bij het leasen van een nieuwe auto wordt er in veel gevallen een beperkte kilometerstand afgesproken. Wanneer je met je nieuwe auto meer kilometers maakt dan afgesproken, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

In een nieuwe auto rijden. Het is een droom van veel mensen. Heb je een lager budget? Gelukkig biedt Rebel Lease ook nog een mooi alternatief voor een nieuwe auto leasen: occasion lease! Met deze vorm van autolease kun je rijden in een jong gebruikte auto zonder dat je daarvoor al je (spaar)geld moet inleveren. Meer weten over deze vorm van auto leasen en welke modellen er momenteel beschikbaar zijn? Check dan deze pagina, hier vind je alles wat je moet weten over occasion leasen.

Ga jij binnenkort een nieuwe leaseauto uitkiezen? Spannend! Voordat je overgaat op het leasen van een nieuwe auto is het zinvol om onze handig tips door te lezen:

 1. Bepaal je leasebudget: Je leasebudget is het bedrag dat je maandelijks kan uitgeven aan je nieuwe auto. Kun jij de financiële lasten dragen?
 2. Kies de juiste leasevorm: Er bestaan veel verschillende soorten leasevormen, zoals full operational lease, financial lease en occasion lease. Het is belangrijk om de juiste leasevorm te kiezen. Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de juiste leasevorm voor jouw situatie? Laat het ons vooral weten, wij helpen je graag!
 3. Lees de voorwaarden goed door: Er na een tijdje achter komen dat er toch wat ongelezen kleine lettertjes waren die voor verrassingen zorgen is niet fijn. Lees de voorwaarden dan ook goed door!
 4. Test de auto goed uit: Wanneer je een nieuwe auto leaset, is het verstandig om de auto vooraf grondig te controleren en uit te testen. Stippel een route uit, zet je leukste Spotify-lijst aan en maak een proefrit in jouw favoriete auto. Controleer of de auto echt aan al jouw wensen voldoet.

  Weet je nog niet zo goed welke auto bij jouw voorkeuren en wensen past? Probeer eens een maand een auto uit! Met een shortlease contract zit je nergens aan vast, maar kun je een auto wat langer uitproberen voordat je een keuze maakt. 

Of je nu een splinternieuwe Yaris, Kona of Golf wil rijden. Met de verschillende leasecontracten van Rebel Lease kun je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. Wat de beste nieuwe auto leaseoptie voor jou is, bepaal je natuurlijk zelf. Maar wij helpen je natuurlijk ook graag op weg met persoonlijk advies in jouw situatie, tegen de beste prijs én met de beste voorwaarden.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op →