Full operational lease zakelijk, interessant?

Nooit meer achterom hoeven kijken wat betreft onderhoud, bandenwisseling, belastingen, vervangend vervoer en nog veel meer.

Zakelijke Full Operational Lease zeer interessant voor ondernemers

Full operational lease zakelijk is een all-inclusive leasevorm waarbij je als ondernemer of zzp’er volledig wordt ontzorgd. Je betaalt een vast bedrag per maand en zo kom je nooit meer voor financiële verrassingen te staan.

Deze leasevorm lijkt het meest op het huren van een bedrijfswagen. Je beschikt over jouw droomauto, zonder dat je de eigenaar wordt. Rebel Lease zal gedurende de looptijd van het full operational leasecontract de eigenaar blijven. Dit bespaart je maandelijks geld, maar ook veel tijd en energie; dat jij vervolgens kan besteden aan wat écht belangrijk is voor je bedrijf: ondernemen! Is dat slim zakendoen of is dat slim zakendoen?

Wist je dat… Veruit de meeste zakelijke rijders in Nederland rijden met een full operational leasecontract. Heel begrijpelijk! En daarmee is full operational lease zakelijk de meest populaire leasevorm in Nederland!

De voordelen van full operational lease zakelijk op een rij!

Of je nu een bedrijf met een groot of klein wagenpark runt, wakker liggen over problemen met je bedrijfswagen(s) zijn onnodig. Rebel Lease zorgt voor een full operational lease zakelijk contract op maat. Voor een vast bedrag nemen wij alle – ja echt alle – operationele zaken en het economische risico uit handen. Wij doen er alles aan om jouw zakelijke ritten zo zorgeloos mogelijk te maken. Zodat jij jezelf op slechts één zaak hoeft te focussen: rijden! Bij full operational lease zakelijk zijn de volgende operationele kosten inbegrepen:

 • Verzekeringen;
 • Wegenbelasting;
 • Onverwachte reparatiekosten;
 • Pechhulp;
 • Nieuwe banden;
 • Vervangend vervoer;
 • Diefstal;
 • (Evt. Brandstof).

Ga jij all-in? Dan doen wij dat ook. Bij full operational lease zakelijk kun je rekenen op maximale ondersteuning in de hierboven genoemde diensten.

Wat zijn de kosten van dit leasecontract?

Hoeveel je gaat betalen bij full operational zakelijk leasen is afhankelijk van de looptijd, het type auto en de kilometrage. De kosten van een zakelijke leaseauto liggen doorgaans tussen een paar honderd tot duizenden euro’s per maand. Zo brengt een doorsnee Mercedes veel meer kosten met zich mee dan een Fiat 500. Aan het einde van het zakelijk full operational leasecontract lever je de auto weer in bij Rebel Lease. Je hebt geen restwaarde risico. 

 

Wat heb je nodig voor full operational zakelijk leasen?

Om in aanmerking te komen voor een full operational lease zakelijk moet je in bezit zijn van de volgende gegevens:

 • Een uittreksel van de Kamer van Koophandel van je onderneming;
 • Een recente jaarrekening;
 • Legitimatie;
 • Een geldig rijbewijs;
 • Je persoonlijke rekeningnummer.

Heb jij advies nodig bij het afsluiten van jouw zakelijke full operational leasecontract? Rebel Lease helpt jou graag bij het in kaart brengen wat voor jou de beste optie is.

De mogelijkheden bij deze all-in leasevorm

Op welk model of klasse heb jij je zinnen gezet? Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time in je droomauto kan rijden. Wij hebben een breed aanbod aan merken en modellen. Wij bieden altijd de beste service voor de scherpste all-in prijs. Je mag van ons hoge verwachtingen hebben. Onze uitdaging is om jouw verwachtingen te overtreffen. Waar wacht je nog op? Kies je merk, model en vraag een full operational lease zakelijk offerte aan!

Wacht je liever niet lang? Neem dan een kijkje bij onze voorraad. Zo kun je direct wegrijden in je nieuwe droomauto!

Waarom kiezen voor Rebel Lease?

Kies je voor Rebel Lease? Dan kies je voor een expert op het gebied van zakelijke mobiliteit. Wij zijn jouw expert als het aankomt op full operational lease zakelijk contracten. Of je nu één bestelbusje nodig hebt of hulp nodig hebt bij het van A tot Z inrichten van je wagenpark. Wij helpen je graag op weg!

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.