{{content}} ×

Full operational lease

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil!

Direct iemand aan de lijn? We staan je graag te woord via 088 - 99 60 101

Home

Full operational lease, iets voor jou?


Een bedrijfsauto is een verlengstuk van je onderneming. Sterker nog, voor velen is het voertuig hét visitekaartje van het bedrijf. Kies je voor het leasen van een auto? Dan kan dat onder meer via de leasevorm: full operational lease, de ultieme alles-in-een oplossing. 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van (zakelijk) full operational lease? We vertellen je graag meer over de meest complete vorm van ontzorging.

Bij full operational lease neemt Rebel Lease alle kosten en risico’s uit handen! Alle kosten die gemaakt gaan worden, worden genoemd in het full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijd je weg in een gloednieuwe lease auto.

Wij als Rebel Lease zijn vervolgens verantwoordelijk voor alle structurele kosten die bij je lease auto horen. Wij zijn in vrijwel alle gevallen je vaste aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en vervanging. Nooit meer achterom hoeven kijken: dát bedoelen wij met full operational lease!

Wat is inbegrepen bij full operational lease?


Kies je voor full operational lease, dan kies je voor wel de lusten en niet de lasten. Full operational lease is de meest all-in vorm van autoleasen. Van onderhoud tot verzekering: wij regelen alles voor je! Deze kosten zijn inbegrepen bij full operational lease:

  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Rente en afschrijving
  • Schadeafhandeling
  • Brandstofkosten (voorschot)
  • Verzekeringskosten (WA Casco)
  • Pechhulp
  • Vervangend vervoer
  • Motorrijtuigenbelasting

Wist je dat je zowel nieuwe auto’s als occasions bij ons kunt leasen?

En wat is dan netto operational lease?


Bij Rebel Lease maken we onderscheid tussen full operational lease en netto operational lease. Waar je bij full operational lease volledig ontzorgd wordt, werkt dat bij netto operational lease net even anders. Bij deze leasevorm ‘huur’ je de auto van Rebel Lease, maar ben je zelf verantwoordelijk voor een aantal kosten. Wij leasen je een auto, jij zorgt voor de verzekering, onderhoud, reparatiekosten, etc. Dit is allemaal aan te passen naar jouw wensen. Bij deze leasevorm heb je maximale vrijheid om te kiezen hoe je de auto wilt leasen én je hebt daarmee zelf alle touwtjes nog in handen. En dit zorgt uiteraard ook voor een lager maandbedrag.

"Wist je dat je voor álle automerken bij ons terecht kunt?"

Met full operational lease van Rebel Lease benut je de optimale economische levensduur van de leaseauto tegen de meest gunstige exploitatiekosten. Het is een totaaloplossing tegen een zeer scherpe prijs.

De ideale leasevorm als je kiest voor onbezorgd rijplezier. Precies samengesteld op basis van jouw wensen! Bij Rebel Lease vind je altijd een zakelijke auto die bij jouw wensen en situatie past.


Duidelijk en flexibel

Vinden er grote veranderingen plaats in je onderneming? Dan verandert Rebel Lease met jou mee!  Duidelijkheid verschaffen is onze grote kracht. Uit onze marktervaring blijkt dat bij autolease maar liefst 70% van de gemaakte kosten afwijkt ten opzichte van de originele contracten. Rebel Lease rekent vooraf uit waar je aan het eind van de rit aan toe bent. Zodat je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan. Tegelijkertijd blijven we altijd flexibel. Wil je toch de looptijd van het full operational leasecontract aanpassen? Of heb je toch net wat meer kilometers nodig? Geen paniek, wij denken met je mee! Meer weten over full operational leasen? Wij vertellen je er graag meer over, vul snel het contactformulier in!


Kostenbeheersing

Wij kennen de wensen van onze klanten en wij kennen de markt. Met deze kennis adviseren wij je graag over de beste manier om je wagenpark in te regelen. Praktisch maar zeker ook met oog op de kosten. Kostenbeheersing is dan ook een essentieel punt in onze manier van wagenparkbeheer. Onze adviezen beginnen bij het opstellen van een goede autoregeling. Een heldere en duidelijke regeling zal direct leiden tot de eerste besparingen.

Image Text
Wagenparkbeheer
Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer

Met diverse overzichten (managementinformatie) maken we de staat van je wagenpark direct zichtbaar. Door excessen samen te bespreken, voorkomen we vervelende verrassingen achteraf. Denk bijvoorbeeld aan afwijkingen in jaarkilometrages, we kunnen tussentijds actie ondernemen. 

Persoonlijke aanpak
Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Persoonlijk contact over jouw full operational leasecontract is onze kracht! Voor alle zaken rondom je wagenpark kun je contact opnemen met je vaste accountmanager. Samen met onze collega’s op Operations en Contractbeheer ondersteunen en ontzorgen we altijd maximaal. Rebel Lease is jouw partner die je onbezorgd op weg helpt.

Flexibilteit
Flexibilteit

Flexibilteit

Rebel Lease garandeert mobiliteit. Binnen de looptijd van een contract zoals full operational lease kan er veel veranderen. Een goede analyse vooraf is daarom onmisbaar. Omdat wij 100% flexibel zijn kunnen wij onverhoopte verassingen snel oplossen. Ook kunnen wij dit van tevoren vastleggen door bijvoorbeeld voortijdige inleverregelingen of onze flexibele leaseproducten.

Oplossingsgericht
Oplossingsgericht

Oplossingsgericht

Rebel Lease denkt in oplossingen in plaats van beperkingen. Zodat we voor iedere unieke behoefte een geschikt leasepakket kunnen samenstellen. Wanneer je kiest voor full operational lease dan nemen wij al je risico’s en onzekerheden uit handen. Benieuwd hoe we samen jullie zakelijke droomauto(s) kunnen verwezenlijken? Neem snel contact met ons op|! Wat jouw vraag ook is, wij voorzien je op korte termijn in je zakelijke mobiliteitsbehoefte.

Image Text

Rebelse club

Iedereen maakt keuzes. Maar waar velen zich laten verleiden om gebaande paden te bewandelen, zoekt Rebel Lease graag het avontuur. We zijn een kleine, onafhankelijke autoleasemaatschappij. Een ambitieuze club, onderdeel van Kroymans Financial Services, die zich durft te onderscheiden in de leasewereld. Wij zijn jouw expert op het gebied van wagenparkbeheer, jij hoeft dat niet zijn. Verspil daarom geen kostbare tijd aan het kopen, onderhouden en beheren van je bedrijfauto(s) en kies voor full operational lease. Zo kun jij doen waar je goed in bent: ondernemen!


Alle soorten mobiliteit

Enerzijds hebben tevreden klanten van ons online label Supershortlease nu de mogelijkheid om hun shortleasecontract om te zetten in een leasecontract. Anderzijds vinden ook nieuwe klanten hun weg naar onze flexibele oplossingen voor de wat langere termijn. Met opvallend scherpe tarieven, zeker gezien de mate van service en het grote meedenkend vermogen van Rebel Lease.


Durf jij het aan?

Rebel Lease: de leasemaatschappij die het nét even anders doet. Ben jij benieuwd jaar de mogelijkheden voor jouw zakelijke mobiliteit? Bekijk alvast ons volledige aanbod en neem contact op. Wij helpen jou graag op weg.

 

WAT PAST BIJ JOU?

Op zoek naar een andere leasevorm?

Weet je nog niet hoelang je de auto precies nodig hebt of wil je de flexibiliteit hebben? Begrijpelijk! Je sluit bij ons een lease contract op jouw gewenste langere looptijd met de daarbij behorende prijsstelling. Vooraf en op het contract geven wij jouw duidelijkheid waar je aan toe bent wanneer je de auto eerder inlevert door middel van een break optie.

Flex Lease is dé ideale leasevorm voor medewerkers die werken op projectbasis of op basis van een contract voor bepaalde tijd.

Op een tweedehands auto is de afschrijving lager dan op een hagelnieuwe. En dat zie je terug in het tarief voor Occasion Lease. Zo simpel is het! Zeer interessant wanneer je minimaal één jaar wilt leasen, maar niet te hoge kosten wilt maken.

Het gaat hier uitsluitend om jonge occasions. Auto’s die net lekker zijn ingereden! Na een grondige inspectie zijn ze er weer helemaal klaar voor. Zo krijg je als klant de kwalitatieve zekerheid en het comfort van een jonge occasion. Tegen een aantrekkelijk tarief.

Heb je tijdelijk personeel of moet jouw wagenpark zich op een grillige markt kunnen aanpassen? Short Lease beweegt gewoon met je situatie mee. Je kunt na een maand elke dag opzeggen en de auto zonder kosten inleveren.

Maar ja, je wilt ook de juiste auto rijden, precies passend bij jouw wensen. Geen probleem! We hebben nét zoveel aandacht voor modellen, kleuren, navigatie, uitvoering en bijtelling als wanneer je voor langere tijd leaset.

Leasevormen | Rebel

Persoonlijk advies? We staan je graag te woord via 088 - 99 60 101