{{content}} ×

Flex lease Citroën, super eenvoudig!

Op zoek naar een nieuwe auto? En overweeg je om een Citroën te flex leasen? Goed nieuws! Dan ben je bij Rebel Lease aan het juiste adres! Wij bieden een ruime keuze aan Citroëns. Van de sportieve C3, de comfortabele Berlingo tot de Ruime C5 Aircross. Wanneer je kiest voor een Citroën flex leasen gebruik en betaal je alleen voor de auto wanneer he nodig is. Hoe dat werkt, lees je in dit artikel!

Meer informatie over Citroën flex lease

Waarom kiezen voor flex lease Citroën?

Denk je aan leasen, maar wil je niet vast zitten aan een meerjarig leasecontract? Of heb je  simpelweg voor korte tijd een auto nodig? Of het nu voor jezelf of medewerkers is, flex lease is dé oplossing. Het is hiermee namelijk mogelijk om het leasecontract van jouw Citroën kosteloos op te zeggen. Bevalt de Citroën niet? Dan lever je ‘m gewoon weer in! Maar dat is niet het enige voordeel van de leasevorm flex lease Citroën. Hieronder nog meer voordelen van flex lease bij een Citroën:

  • Met een flex lease contract krijg je de vrijheid om zelf het aantal kilometers te bepalen dat je gaat rijden in je Citroën.
  • Kies je voor een Citroën flex leasen, dan kies je voor gemak. Je rijdt in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand.
  • Je krijgt een flexibele looptijd. Na 1 jaar kan je jouw flex leasecontract maandelijks gratis opzeggen.

 
Zoals je ziet, flex lease bij een Citroën biedt veel voordelen. Bekijk hier ons aanbod en ontdek hoe eenvoudig het is om te leasen met een flex leasecontract.

Waarom kiezen voor een Citroën leasen?

Citroën staat al vanaf haar ontstaan bekend om haar comfortabele en stijlvolle auto’s. Citroën is een Franse autobouwer met een rijke historie en biedt moderne technologieën die jouw rijervaring gegarandeerd naar een hoger niveau kunnen tillen. Bij Citroën draait eigenlijk alles om het ontspannen maken van autorijden.

En… Jij kunt profiteren van alle voordelen van een nieuwe Citroën zonder vast te hoeven zitten aan een jaren lang contract. Hoe? Met flex lease: een financieringsvorm waarbij je geen aanbetaling doet een maandelijks een vast bedrag betaalt.

Lees hier nog meer informatie over een flex lease contract!

Voor wie is een Citroën flex leasen interessant?

Flex lease is intereressant voor mensen die op zoek zijn naar flexibiliteit en vrijheid bij het leasen van een Citroën. Herken jij jezelf in onderstaande situaties? Dan is een Citroën flex leasen absoluut interessant voor jou!

  • Wanneer je kennis wil maken met het private leasen van een Citroën.
  • Indien je behoefte hebt aan flexibiliteit en je jezelf niet voor lange tijd wilt binden.
  • Als je het fantastisch lijkt om elk jaar een nieuwe Citroën en/of kleur te rijden.
  • Wanneer je nog niet voor 100% zeker weet of je jouw Citroën voor lange tijd gaat gebruiken.

Snel wegrijden met flex lease Citroën?

Zodra jij je handtekening onder het flex leasecontract van jouw Citroën hebt gezet, ga je zorgeloos de weg op. Is een Citroën flex leasen iets voor jou? Of heb je nog meer vragen? Laat het ons weten!

Direct contact over flex lease Citroën? Laat je gegevens achter!

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, hierdoor gelden de Privacy Statement en Servicevoorwaarden van Google