Disclaimer

Disclaimer website Rebellease.nl
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Rebel Lease is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Links naar andere websites
Deze website kan links bevatten naar websites die niet door Rebel Lease worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als je via een link naar een andere website gaat, is het privacy beleid van die andere site van toepassing. Rebel Lease controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Constante ontwikkeling
Rebel Lease zorgt dat de inhoud van de webpagina regelmatig geactualiseerd wordt. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is.

De getoonde tarieven
Tarieven getoond op de website zijn onder voorbehoud. Door (technische) fouten kunnen deze afwijken van de werkelijke tarieven. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen. Tarieven kunnen wijzigen, hiermee vervallen eerder getoonde tarieven. Sommige offertes en prijsberekeningen op de website worden automatisch gegenereerd. Deze kunnen fouten bevatten en zijn onder voorbehoud.

Vernieuwen van ons wagenpark
Omdat Rebel Lease haar wagenpark continu vernieuwd, stellen wij ons niet aansprakelijk als het getoonde automodel op de website afwijkt van het werkelijke model.