Opel Vivaro-e Combi

ev l3h1 100kW aut

Fiscale nieuwwaarde: vanaf € 58.010
Indicatie bijtelling: 16%
Bereken je leaseprijs
Indicatieprijs p.m.
Bel ons
Stel je auto samen

Nieuwe auto leasen? Stel zelf je zakelijke lease auto samen. Kies het gewenste merk, model en opties en vraag vrijblijvend een offerte voor jouw ideale auto aan.

Optiepakketten
€ 726,-

Automatisch geregelde airconditioning + Aanvullende verwarming/airconditioning achter + Geluidsisolerende voorruit + 12V aansluiting op B-stijl (e-Traveller)

Code: NR02
€ 1.089,-

Navigatiesysteem met 10" 3D kleuren touchscreen met Connect Nav Services + Visiopark 1 -achteruitrij assistentie 180 gr camera achter) + Mirror Screen (Android Auto & Apple Carplay) + 10" Digitaal kleuren instrumentenpaneel + WifiOnBoard-systeem + Spraakherkenning functie + ZICHTPAKKET

Code: ZJA9
€ 303,-

Elektrisch inklapbare buitenspiegels + Mistlampen

Code: PR06
Lakken
€ 666,-
€ 666,-
€ 0,-
€ 666,-
€ 666,-
Interieur
€ 0,-

• Passagiersbank met opbergvak onder de zitting • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel met armsteun

Code: WAAF
€ 0,-

• Passagiersstoel met armsteun • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel met armsteun en verstelbare lendensteun

Code: WAAS
€ -787,-
Exterieur
€ 242,-

Achterruitverwarming en ruitenwisser in beide ramen

Code: WO05
€ 424,-
€ 605,-
Overige opties
€ 484,-
€ 0,-
€ 0,-
€ 2.638,-

- Panoramadak dat voldoet aan de vluchtroute eisen - Verplaatsing 2e zitrij - Handgreep voor de instap & en life hammer

Code: G19
Bereken je bijtelling

Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze berekening is een inschatting en is op basis van de ingevoerde gegevens. Rebel Lease aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekening en de uitkomst daarvan. Ook niet voor de gevolgen van de beslissingen, die worden genomen op basis van de getoonde resultaten. Voor gericht advies of exacte berekeningen kan het beste contact worden opgenomen met de werkgever of adviseur.

Bijtelling indicatie p.m.

De prijsopbouw van deze aanbieding is gebaseerd op operationele lease. De getoonde leaseprijs omvat reparatie, onderhoud, banden, verzekering en inzittendenverzekering, met uitzondering van winterbanden en vervangend vervoer.

Het standaard eigen risico bedraagt € 200,- voor personenauto’s en € 250,- voor bedrijfswagens. Voor een volledig overzicht van de kosten inclusief deze componenten kan Rebel Lease een gedetailleerde berekening voor je maken.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief brandstof en BTW.

Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en afhankelijk van kredietacceptatie. Houd er rekening mee dat de consumentenprijs van de auto, opties/accessoires en de vermelde CO2-uitstoot kunnen veranderen.

Voor voertuigen boven de € 75.000,- inclusief BTW, BPM, opties en accessoires, vereist Rebel Lease verplicht een alarmsysteem klasse 5. Het alarm en abonnementskosten zijn niet in de getoonde prijs meegenomen.