Wie zijn wij

In tegenstelling tot die beroemde rebel zonder specifieke ambitie, heeft Rebel Lease wél een doel voor ogen: het creëren van een leasemaatschappij die het beter doet. Dat betekent een leasemaatschappij waarbij het leasen in zijn werk gaat zoals je altijd al gehoopt had en waar je je nooit af hoeft te vragen of je welkom bent als klant. Integendeel, Rebel Lease gaat altijd een stap verder om je zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast organiseren we evenementen die passen bij het karakter van onze klanten en onze organisatie. Op die manier creëren we niet alleen een nieuw soort leasemaatschappij, maar ook een hechte club van gelijkgestemden die zich laat kenmerken door wederzijds gezonde samenwerkingen en een leuke sfeer.

Tegendraads
Rebel Lease zwemt tegen de stroming in. Waar andere leasemaatschappijen klanten pas accepteren als ze al meerdere jaren groei kunnen laten zien, maakt Rebel Lease er een punt van om ook in een eerder stadium met haar klanten mee te denken. Dit blijven we overigens doen wanneer je al klant bent. Als gedurende het leasecontract bijvoorbeeld blijkt dat het voor jou gunstig is om een nieuwe overeenkomst met betere voorwaarden af te sluiten, dan hoor je dit tijdig van ons.

Leasen zoals jij dat wilt
Met het leasen van een auto voorzie je namelijk niet alleen in een mobiliteitsbehoefte, het gaat vooral ook over persoonlijke vrijheid. Het is daarom de missie van Rebel Lease om onze klanten dat gevoel zoveel mogelijk te laten ervaren. Om dat te bereiken, presenteren we met Rebel Lease een nieuwe invulling van het begrip ‘leasen’, een invulling die eindelijk kan voldoen aan de hoge verwachtingen die je van jouw leasemaatschappij mag hebben.

Meer weten?
Wil je meer weten over de unieke dienstverlening van Rebel Lease? Onze medewerkers maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Ivo Dietz<

Ivo Dietz

Leeftijd: 45 jaar

Functie: Commercieel Manager

“Ik ben ondernemend en ga graag met de klant op avontuur. Dat houdt in: goed luisteren, een op maat gesneden advies uitbrengen, zaken goed regelen en mijn beloftes waarmaken.”

Shahid Nasrullah<

Shahid Nasrullah

Leeftijd: 34 jaar

Functie: Accountmanager

“Ik probeer zoveel mogelijk te doen en zover mogelijk te gaan, zo kan ik voor de klant in iedere situatie de voordeligste en beste oplossing vinden. Dat is wat mensen van mij mogen verwachten.”

Sharon Pommerel<

Sharon Pommerel

Leeftijd: 31 jaar

Functie: Accountmanager

“Het gaat niet alleen over het leveren van auto’s, ik wil een connectie met de klant maken. Wanneer die samenwerking prettig verloopt leidt dit van beide kanten tot meer voldoening.”

<

Leeftijd:

Functie:

Hoe houd ik mijn leasecontract flexibel?

Wat als je tussentijds van je leasecontract af wil? Een terechte vraag, want je situatie als ondernemer is aan verandering onderhevig. In deze whitepaper toont Rebel Lease hoe je enige flexibiliteit kunt aanbrengen in je leasecontract

Download de whitepaper