Team Rebel Lease

18 april 2018

Op 7 juni 2018 komt na vele maanden trainen onze strijd tegen kanker tot een hoogtepunt. Niemand meer dood aan kanker, dat is het doel. Iedereen maakt keuzes. En wij kiezen voor verandering. Want door mee te doen aan Alpe d’HuZes maken we verschil.

Onze strijd tegen kanker

Helemaal oplossen kunnen we het misschien nooit, maar wij gaan in ieder geval tot het maximum. Wat voor ons begon als een wild idee, werd al snel serieuze kost. Ons team heeft als doel om met z’n drieën op één dag in totaal 11 keer per fiets de Alpe d’Huez te beklimmen. Hiermee willen wij geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

231 grensverleggende haarspeldbochten op één dag. Toegegeven: dat is flink afzien! Maar wat is dat nou vergeleken met al die mensen die lijden aan de gevolgen van deze slopende ziekte? Wij steken hen graag een hart onder de riem. Opgeven is geen optie! Team Rebel Lease, onder aanvoering van Ivo Dietz, gaat daarin graag voorop. Help je mee? Huurmij Mobilieit heeft zelf alvast het goede voorbeeld gegeven met een mooie donatie.

 Ja, ik doneer graag

 

Alpe d’HuZes en zijn onderzoeksfonds

De opgehaalde sponsorgelden gaan direct naar KWF Kankerbestrijding en komen voor 100% ten goede aan de door KWF en Alpe d’HuZes benoemde doelen, in overeenstemming met de principes van Alpe d’HuZes: antistrijkstokbeleid en integriteit.

Hoe houd ik mijn leasecontract flexibel?

Wat als je tussentijds van je leasecontract af wil? Een terechte vraag, want je situatie als ondernemer is aan verandering onderhevig. In deze whitepaper toont Rebel Lease hoe je enige flexibiliteit kunt aanbrengen in je leasecontract

Download de whitepaper