Rebel Lease introduceert schade-app

25 april 2018

Het schadeformulier maakt plaats voor de schade-app. Een eenvoudige en snelle manier om schade direct op locatie te melden, met je eigen smartphone! Installeer hem nu alvast, dat scheelt tijd en moeite.

Extra gedoe? Juist niet!

Schade melden via de app levert je duidelijke voordelen op:

  • Vul je kenteken in en alle autogegevens staan al automatisch voor je ingevuld.
  • Schuld of niet? Direct melden via de app maakt de kans op verhaalbaarheid veel groter. En de kans op doorbelasting van het eigen risico dus veel kleiner.
  • Geen geharrewar met kopietjes en onduidelijke tekeningen. In de SchadeApp voeg je foto’s toe van de schade aan voertuigen en de verkeerssituatie. Alles wordt in één keer goed vastgelegd.

Hoe installeer je de app?

Download de SchadeApp. Vul vooraf je persoonlijke gegevens in, evenals het leasevoertuig en selecteer Rebel Lease. Je bent klaar.

Je hebt schade. Wat nu?

Open de app en vul in wat er is gebeurd. Jouw melding van de schade kost niet meer dan een paar minuten! Voeg foto’s toe van de schade en de verkeerssituatie, eventueel met een korte uitleg. Plaats je digitale handtekening voor de rechtsgeldigheid. De digitale handtekening zet je met een SMS code die je ontvangt vanuit de app.

Ga mee met de tijd

De SchadeApp is beschikbaar voor iPhones, Android telefoons en Windows telefoons en heeft een ingebouwde helpdesk voor vragen of onduidelijkheden. Wil je schade melden en is je batterij leeg? Of heb je een slechte verbinding? Geen probleem: het oude papieren schadeformulier ligt voor alle zekerheid in het dashboardkastje.

Hoe houd ik mijn leasecontract flexibel?

Wat als je tussentijds van je leasecontract af wil? Een terechte vraag, want je situatie als ondernemer is aan verandering onderhevig. In deze whitepaper toont Rebel Lease hoe je enige flexibiliteit kunt aanbrengen in je leasecontract

Download de whitepaper