{{content}} ×

Wie zijn wij

In tegenstelling tot die beroemde rebel zonder specifieke ambitie, heeft Rebel Lease wél een doel voor ogen: het creëren van een leasemaatschappij die het beter doet. Dat betekent een leasemaatschappij waarbij het leasen in zijn werk gaat zoals je altijd al gehoopt had en waar je je nooit af hoeft te vragen of je welkom bent als klant. Integendeel, Rebel Lease gaat altijd een stap verder om je zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast organiseren we evenementen die passen bij het karakter van onze klanten en onze organisatie. Op die manier creëren we niet alleen een nieuw soort leasemaatschappij, maar ook een hechte club van gelijkgestemden die zich laat kenmerken door wederzijds gezonde samenwerkingen en een leuke sfeer.

Tegendraads
Rebel Lease zwemt tegen de stroming in. Waar andere leasemaatschappijen klanten pas accepteren als ze al meerdere jaren groei kunnen laten zien, maakt Rebel Lease er een punt van om ook in een eerder stadium met haar klanten mee te denken. Dit blijven we overigens doen wanneer je al klant bent. Als gedurende het leasecontract bijvoorbeeld blijkt dat het voor jou gunstig is om een nieuwe overeenkomst met betere voorwaarden af te sluiten, dan hoor je dit tijdig van ons.

Leasen zoals jij dat wilt
Met het leasen van een auto voorzie je namelijk niet alleen in een mobiliteitsbehoefte, het gaat vooral ook over persoonlijke vrijheid. Het is daarom de missie van Rebel Lease om onze klanten dat gevoel zoveel mogelijk te laten ervaren. Om dat te bereiken, presenteren we met Rebel Lease een nieuwe invulling van het begrip ‘leasen’, een invulling die eindelijk kan voldoen aan de hoge verwachtingen die je van jouw leasemaatschappij mag hebben.

Meer weten?
Wil je meer weten over de unieke dienstverlening van Rebel Lease? Onze medewerkers maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Bauke Tuitel

44 jaar
Manager lease/shortlease

Hij bezocht 15 landen in 1 jaar, van Zuid-Amerika tot India. In 2014 streek hij neer in Leiderdorp, op kantoor van Supershortlease. Ver weg van de uitgestrekte einder, maar zo mogelijk nog verder verwijderd van de doorsnee corporate kantoortuin.

“Er hangt hier een open sfeer”, vertelt Bauke. Met ons kleine team kunnen we snel schakelen. We weten van elkaar wat er speelt, ook privé. Daar wordt het werk wel een stuk persoonlijker van! Humor vind ik ook heel belangrijk. We hebben een betrokken team dat zeer geïnteresseerd is in elkaar en in de klanten. Mensen die naar elkaar luisteren. Attent zijn. Dat werkt twee kanten op, want wat je aan anderen geeft krijg je ook terug.”

Vragen stellen en luisteren: het is een open vizier waarmee het team van Supershortlease aan de organisatie bouwt en gezamenlijke doelen vaststelt. De lat komt daarbij steeds iets hoger te liggen, iets waar Bauke van houdt. “Ik wil mezelf mentaal en lichamelijk uitdagen. Zo doe ik minimaal vier keer per week aan hardlopen en bezoek ik regelmatig de sportschool.

Heeft hij nog een tip waar het om verre reisbestemmingen gaat? “India is mijn favoriet. Een land van extremen. De combinatie van natuur, mensen en eten is prachtig. Reizen vormt je, verandert je. Je ervaart de vrijheid van het zelf bepalen wat je wilt doen.

Image Text

Shahid Nasrullah

36 jaar
Accountmanager lease/shortlease

Hij houdt de automarkt nauwlettend in de gaten. Dat doet hij al sinds zijn jeugd. Maar nu kan Shahid zijn interesse voor nieuwe modellen en uitvoeringen ook in zijn werk gebruiken. Als je wilt weten wat er allemaal verkrijgbaar is - en hier snel in wilt rijden - dan moet je Shahid hebben.

“99 van de 100 keer kan de klant direct ‘wielen’ van ons meekrijgen”, geeft hij aan. Een stevige belofte, maar Shahid heeft het inzicht en de vaardigheid om ad hoc oplossingen voor klanten te verzorgen. “En wanneer we een specifieke auto niet direct klaar hebben staan, help ik de klant eerst op weg met een vergelijkbaar model. Later wissel ik die uiteraard om met de gewenste auto”, legt hij uit.

Naast het werk is Shahid een enthousiaste sporter en echte familieman. Een knieblessure zorgde er helaas voor dat hij het voetballen opzij moest zetten. Om aan zijn herstel te werken ging hij hardlopen. 5 kilometer werd al snel 10 kilometer. En nu staat de halve marathon van de City-Pier-City Loop op het programma. Richttijd: 1 uur 45 minuten. Sinds kort geeft hij ook voetbaltraining aan de Ukkies; kinderen van 4-6 jaar. Waaronder zijn eigen zoon, die in het doel staat.

In zijn werk is Shahid net zo open en eerlijk als privé. Hij neemt klanten graag werk uit handen door proactief te reageren op wat er moet gebeuren. “Ik probeer zoveel mogelijk te doen en zover mogelijk te gaan”, geeft hij aan. “Zo kan ik voor de klant in iedere situatie de voordeligste en beste oplossing vinden. Dat is wat mensen van mij mogen verwachten.”

Image Text

Sharon Pommerel

33 jaar
Accountmanager shortlease

Image Text

Ze is een enorme fan van snowboarden en een reislustig type. Met de Maledieven en Bali nog vers in het geheugen lonkt de spanning van een keer snowboarden in Canada. "Er valt nog zoveel te zien en te beleven", vindt Sharon.

Wat ze met auto's heeft? Welnu: haar eerste auto was een Peugeot 207 Cabrio. Dat zegt al veel. "Ik vind het heerlijk om open te rijden", vertelt ze. Sharon houdt ook van sportwagens. "Elk jaar bezoek ik Porsche dagen en de Super Car Sunday op het TT-circuit van Assen. Dat uitlaatgeluid! Mooi toch, zo'n lekker brommertje?"

Werken bij Supershortlease en Rebel Lease voelt voor haar als thuiskomen. "Ik ben heel gevoelig voor de juiste sfeer", vertelt ze. "Als accountmanager binnendienst wil ik auto's leasen een stuk persoonlijker maken.

Het gaat niet alleen over het leveren van auto's, ik wil een connectie met de klant maken. Wanneer die samenwerking prettig verloopt leidt dit van beide kanten tot meer voldoening. Ik hoor van mensen om mij heen dat ik sociaal en verzorgend ben. Het is leuk om de klant daarmee telkens weer te verrassen. Door net iets extra's te doen."

Maar het pakket dat ze brengt is breder. Sharon is ook een flapuit die niet zo van wachten houdt. Behoorlijk perfectionistisch ook. "Het moet gewoon netjes zijn", reageert ze lachend. "Alle zaken worden door mij tot in de puntjes uitgezocht en ik regel alles wat nodig is. Bedrijven geven geld uit en mogen daarbij verwachten dat ze in de watten worden gelegd. Dat is voor mij niet meer dan normaal."


Eric van der Geer

48 jaar
Wagenparkbeheerder

Sommige mensen maak je wat auto's betreft niets wijs. Eric van der Geer is zo'n iemand. Hij heeft een passie voor techniek en volgt de ontwikkelingen van het autorijden op de voet. Oorspronkelijk opgeleid als automonteur, klom hij op tot bedrijfsleider bij zijn vorige werkgever. Sinds 2007 past Eric al zijn kennis en ervaring ttoe als wagenparkbeheerder van HuurMij Mobiliteit.

"Geen dag is hetzelfde en dat houdt mijn werk spannend", vertelt hij. "Zijn het geen prijsonderhandelingen met leveranciers, dan ben ik wel bezig met onderhoud, schadeherstel of het rijklaar maken van nieuwe auto's. Ik stuur drie jongens in de werkplaats aan. Samen zorgen we er voor dat ons wagenpark er tiptop uitziet."

Zijn vrije tijd brengt hij door met zijn vrouw en 2 tieners, een meisje en een jongen. Vooral de zaterdagen zijn goed gevuld met volleybal en voetbal. In het vaderschap vertrouwt hij op zijn gevoel, net als in zijn werk. "Je gevoel is een uitstekend uitgangspunt om keuzes op te baseren", aldus Eric. "Die insteek heb ik overgehouden aan mijn werk als APK-keurmeester. Net als het vermogen om snel knopen door te hakken."

"Het is goed of het is niet goed", luidt zijn stelling. "Dat zeg ik ook altijd tegen de automonteurs die ik opleid: welke keuzes zou je maken als het om jouw eigen auto ging? Het is het beste referentiekader dat je hebt. En met dat uitgangspunt neem je altijd de juiste beslissingen voor een klant."

Image Text

Tjeerd Stuivenberg

30 jaar
Operationeel medewerker

Image Text

Met een vader in de autobranche werd zijn liefde voor auto's hem met de paplepel ingegoten. Tjeerd smult voornamelijk van normaal uitziende auto's met grote motoren. "Groffe bakken", noemt hij ze zelf. Sinds 2015 werkt hij als operationeel medewerker voor HuurMij Mobiliteit. En dan met name voor Supershortlease en Rebel Lease.

"Ik heb gezellige collega's en een divers takenpakket", vertelt Tjeerd. "Daar hou ik van; dat regelwerk. Ik moet constant schakelen tussen contractbeheer, transport, planning, reparatie en onderhoud. Regelmatig heb ik daarom contact met de klant. Dat zijn meestal plezierige gesprekken, maar soms moet ik ook wat stelliger zijn. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, zowel voor mijzelf als voor de klanten. Daarom komen we er gelukkig altijd samen uit. Het leukste moment is natuurlijk als ik klanten mag bellen voor aflevering van hun nieuwe leaseauto."

Zelf rijdt hij 's winters met veel genoegen op en neer naar Oostenrijk. Tjeerd: "Ik ben gek op snowboarden. Die vrijheid, de rust die het geeft. Heerlijk! En dan aansluitend samen met vrienden een feestje bouwen. Het liefst zou ik vijf keer per jaar op wintersport gaan, maar twee keer lukt altijd wel."

In de zomerperiode richt hij zich op voetballen, duiken en barbecueën. Als het weer het toelaat gaat Tjeerds barbecue ieder weekend aan. En dan niet voor een hamburgertje. Nee: het zijn gerechten die zomaar 10-12 uur bereidingstijd hebben. Zoals pulled pork, een goed stuk ham of een tomahawk ribeye. "Het lekkerste stuk vlees dat er is", vindt hij zelf. "Wat voor barbecueën geldt, is ook op het werk van toepassing: met aandacht en een beetje geduld krijg je het beste resultaat."