Hoe werkt het?

Bepaal de voorwaarden

Iedere situatie is anders. Daarom onderzoeken we eerst samen wat de wensen en mogelijkheden zijn. Aan de hand daarvan maken we een leaseoplossing die volledig past bij je situatie en aan alle eisen voldoet.

Kies een auto

Het leukste deel van het proces: een auto uitkiezen. Afhankelijk van het gekozen pakket maak je een keuze voor een auto die niet alleen past bij je identiteit maar ook bij de fase in je carrière of de behoefte van je onderneming.

Vraag een offerte aan

Als het gaat om mobiliteit wil je weten waar je aan toe bent. Daarom zijn we bij Rebel Lease altijd helder als het gaat om de kosten en de voorwaarden van een overeenkomst. Dit doen we middels heldere offertes voordat we samen in zee gaan en door proactief te blijven tijdens onze samenwerking.

Persoonlijk advies

Heb je vragen aan de hand van de offerte of wil je van gedachten wisselen over verdere mogelijkheden? Het team van Rebel Lease maakt graag tijd om in een persoonlijk gesprek de oplossing te vinden die het beste passen bij jouw situatie.

Hoe houd ik mijn leasecontract flexibel?

Wat als je tussentijds van je leasecontract af wil? Een terechte vraag, want je situatie als ondernemer is aan verandering onderhevig. In deze whitepaper toont Rebel Lease hoe je enige flexibiliteit kunt aanbrengen in je leasecontract

Download de whitepaper