De eerste Rebel Lease auto terug op de datum van het vijfjarig bestaan!

28 januari 2021

Vijf jaar na het afsluiten van haar eerste leasecontract, heeft Rebel Lease die bewuste auto onlangs retour gekregen. De ontvangst van de VW Golf GTE vormde een feestelijke mijlpaal in een periode waarin de rebelse startup – samen met die eerste klant – uitgroeide tot een volwassen onderneming waarin kernwaarden als persoonlijk en flexibel geen loze belofte zijn maar een garantie.

Rebel Lease staat bekend als de leasemaatschappij die de zaken nét even anders aanpakt en bereikbaar is voor de klant. Dat vormde destijds de hoofdreden dat Board Engineering zijn oog op het bedrijf liet vallen. Commercieel Manager Ivo Dietz, medewerker van het eerste uur, herinnert zich nog goed dat hij die eerste auto zelf ging brengen. “Het is gaaf om deze mijlpaal te kunnen delen,” aldus Ivo. “Het persoonlijke contact is altijd gebleven en inmiddels doen we al een vervolglevering bij deze gewaardeerde klant van het allereerste uur.

Het leuke is dat wij in veel gevallen met de klant meegroeien zo ook in dit geval. Ivo: “Net als wij is Board Engineering in de achterliggende jaren flink gegroeid. Het bureau is gespecialiseerd in het detacheren en bemiddelen van technisch personeel. Twee van de medewerkers rijden inmiddels ook in een leaseauto van Rebel Lease.”

Ruime voorraad

Rebel Lease is opgericht, in eerste instantie onder de vleugels van Care4Lease, maar inmiddels opererend als zelfstandig autoleasebedrijf en volwaardig partner binnen de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). Anno 2020 heeft de organisatie een rijdend park van 1.500 eigen voertuigen op geel en grijs kenteken. Een sterk groeiscenario ligt in het verschiet.

Ook toe aan wat anders? Heb je er genoeg van afgerekend te worden op details. Behoefte aan een persoonlijke benadering, maatwerk en flexibiliteit. Bel dan met Ivo Dietz van Rebel Lease.

Hoe houd ik mijn leasecontract flexibel?

Wat als je tussentijds van je leasecontract af wil? Een terechte vraag, want je situatie als ondernemer is aan verandering onderhevig. In deze whitepaper toont Rebel Lease hoe je enige flexibiliteit kunt aanbrengen in je leasecontract

Download de whitepaper